Honor 50-serien får Googles apps og tjenester

Honor har endelig bekræftet, at deres telefoner fremover kommer med Googles app og tjenester - den første bliver Honor 50-serien.

Honor 50-serien får Googles apps og tjenester

Tilbage i november besluttede Honors branchekæde, at de ikke længere skulle være underlagt Huawei, hvorfor de blev solgt fra og derfra skulle stå på egne ben. Siden da har Honor gjort det meget klart, at de ikke har tænkt sig at hvile på laurbærrene. Faktisk har de udtalt at de vil være størst i Kina og var på vej med en ny topmodel, som, ifølge dem, ville overgå Huaweis bedste telefoner. Der har løbende været lækket informationer om de kommende telefoner, men det samme spørgsmål har længe stået ubesvaret hen: Får Honor-telefoner Google apps og tjenester? Og det spørgsmål har smartphoneproducenten endelig svaret på.

En bruger har på Honors tyske Twitter spurgt, hvorledes deres kommende telefoner får præinstalleret Google apps eller ej. Og dette spørgsmål har selvfølgelig sin oprindelse i, at Huawei, siden amerikanske handelsrestriktioner trådte i kraft i 2019, ikke har kunne få licens til Android og dermed Google apps og tjenester. Og dette har ramt dem hårdt og har betydet, at de lige nu holder tilbage med smartphones og fokuserer på andre typer produkter, fx biler. Men det tyder altså ikke på at Honor bliver ramt af disse restriktioner, selvom de tidligere har hørt under Huawei.

“Ja, det kan vi bekræfte. Men pssst, det skulle gerne være en overraskelse😉”, skriver Honor på deres tyske Twitter.

Læs også: Huawei-grundlægger ønsker sig konkurrence fra Honor

Honor 50-topmodel på vej

Og det betyder dermed at den kommende serie af topmodeller, Honor 50, altså bliver de første telefoner fra producenten med Googles apps og tjenester. De kommer stadig med Honor MagicUI, men de vil angiveligt byde på flere nye overraskelser. Honor har også tidligere meldt ud, at de allerede har indgået et samarbejde med amerikanske Qualcomm og de kommende topmodeller kommer med spritnyt Snapdragon 778G-chipset. Der skulle også komme en Honor toptelefon med Snapdragon 888-chipset. Den model skulle angiveligt på navnet Honor 50 Pro+. Honor 50-serien består af tre telefoner, som alle byder på 120 Hz-skærme, tredobbelt kamera og dobbelt frontkamera.

Honor vil som sagt være størst i Kina, nu hvor Huawei er tvunget i knæ. Men mon ikke også Honor vil forsøge sig i Europa. Vi ser frem til den kommende afsløring af Honors telefoner. Lanceringen af Honor 50-serien skulle være lige på trapperne.

Se også: De bedste telefoner på markedet lige nu

Mere nyt om temaet

Siden vi publicerede artiklen er der kommet nyt i sagen. Steen Jørgensen kunne ikke slippe historien. 18/5/2021 havde redaktionen fokus på nyheden om IBM: Manglen på chips først slut i 2023 – Følg den videre udvikling her. Temaet lever stadig. Tjek de sidste nyheder om Smartphone..