Honor 50 Pro+ er det kommende flagskib fra Huawei-afstikkeren

Honor er snart klar til at præsentere deres første flagskibstelefon, efter de blev fri af Huaweis tøjler. Nu dukker specifikationer op på Honor 50 Pro+.

Honor 50 Pro+ er det kommende flagskib fra Huawei-afstikkeren

Selvom Honors navngivning stadig er meget Huawei-lignende, så er det producentens første flagskib, siden siden Huawei solgte dem fra. Vi har hele tiden vist at en topmodel var på vej fra Honor, som man mente ville blive en del af Magic-serien. Men nu tyder det på, at Honor 30 Pro+ bliver erstattet med en Honor 50 Pro+, som ser ud til at blive lidt af en vild telefon. Her kan du se de lækkede specifikationer på Honor 50 Pro+.

Honor springer over en 40-serie og springer direkte til en 50-serie, som forventes at blive lanceret i maj. Og der er altså tale om en topmodel, hvor Honor kan fremvise deres nye samarbejde med Qualcomm frem. Derfor er der intet Huawei Kirin-chipset i denne telefon, men i stedet Qualcomms seneste topmodel, Snapdragon 888.

Se også: De bedste Android-telefoner på markedet

Med eller uden Googles apps og tjenester?

Traditionen tro, så finder vi selvfølgelig en stor god skærm på denne topmodel. Her sidder en 6,79 tommer AMOLED-skærm med en opløsning på 1440+ samt en skærmopdatering på 120 Hz.

Der sidder også masser af lynhurtig RAM og lagerplads i 50 Pro+; mindst 8 GB LPDDR5 RAM og mindst 128 GB UFS 3.1 lagerplads. Det hele får saft fra et 4.400 mAh batteri, som understøtter 66W kablet opladning og 50W trådløs opladning.

Kameraet bliver spændende, for netop her har Huawei været stærke. Og Honor mener altså at de kan gøre det endnu bedre. Hovedsensoren er på 50 megapixel, dertil et 13 megappixel ultravidvinkel og et 8 megapixel telefoto med 2x optisk zoom. På sidder der angiveligt også to kameraer.

Så hardwaren er uden tvivl helt i top, men det store spørgsmål står stadig ubesvaret tilbage. Huawei kunne på grund af amerikanske handelsrestriktioner ikke længere benytte Googles tjenester, og spørgsmålet er om Honor nu kan det. Får Honor 50 Pro+ Googles apps og tjenester, så kunne den blive en meget interessant telefon. Gør den ikke, så er det en helt anden historie.

Læs også: Honor vil være størst i Kina – I snak med Qualcomm

Honor 50 Pro+ præsenteres i maj

Honors kommende topmodel forventes at blive præsenteret i næste måned. Vi er spændte på at følge Honors færd. Hvad med jer?