HTC kæmper fortsat, dropper prognoserne

HTC melder om endnu et kvartal med store tab, nu dropper de helt at offentliggøre de forventede prognoser for kommende kvartal.

HTC kæmper fortsat, dropper prognoserne

Stort set alle Android producenterne kæmper for at klare sig i markedet, blandt andet LG og Sony har præsenteret nogle ganske triste tal. HTC hopper nu med på vognen og løfter sløret for endnu et kvartal med betragtelige tab på kontoen.

Omsætningen er faldet med 35 procent i forhold til sidste kvartal, men det totale tab er ikke helt så stort som sidste kvartal. I stedet for at tabe hvad der svarer til 157 millioner dollars, er de nede på 151 millioner. Men det er langt fra det sted de var på samme tidspunkt sidste år, nemlig med en forretning der akkurat kørte rundt.

Læs også: HTC One A9: en chance til?

Yderligere har HTC besluttet, at de ikke længere vil offentliggøre prognoser for deres fremtidige resultater, ganske enkelt på grund af usikkerheder forklarer de. De eneste ord der blev sat på det indeværende kvartal, er at de forventer “trinvis forbedring”.

HTC har som bekendt netop lanceret deres nye One A9 som forhåbentlig kan få hjulene lidt i omdrejninger igen, om det lykkes må vi vente til næste år med at se.

Kilde: Android Authority