HTC One (M9) specs rygtet

Det næste flagskib fra HTC spås at komme om nogle måneder, og specifikationerne bliver rygtet så småt

HTC One (M9) specs rygtet

Om nogle måneder vil vi få det næste flagskib fra HTC, umiddelbart med navnet HTC One (M9), at se, og rygterne begynder at spredes så småt. De første små pip kommer fra Kina, hvor nogle detaljer har fundet frem til de sociale medier.

Læs også: Smugkig på HTC Sense med Android Lollipop

Det er ikke småting, der er dukket frem på flere måder, der er dukket op fra Kina. For det første vil størrelsen nå op på 5,5”, og så er HTCs flagskib vist også ved at nå phablet-størrelsen – det er en halv tomme større end HTC One (M8). Opløsningen er næsten selvsagt QHD på 2560×1440 pixels.

I maven vil (M9) have 3GB RAM til at holde styr på hvad Snapdragon 805-processoren må tænke på med sine 4 kerner og 2,7GHz. Kameraet vil gå væk fra HTCs UltraPixels og få 16MP af de klassiske af slagsen.

Læs også: HTC laver premium tablet næste år, low-end er ikke profitabelt

HTC One (M9) vil have et 3500mAh stort batteri, og så vil det være Bose, der leverer lyden i telefonen – Apple har som bekendt købt den tidligere partner, Beats.

De fleste forventer, at HTC One (M9) vil se dagens lys på den kommende Mobile World Congress, som bliver afholdt 2. – 5. marts i Barcelona.