HTC U 11: Første indtryk og hands-on

HTC U 11 er kun lige blevet præsenteret, men vi har dog allerede fået lov at tage et kig på den nye telefon. Læs vores første indtryk her.

HTC U 11: Første indtryk og hands-on

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

For kort tid siden sluttede den officielle præsentation af HTC’s nye flagskib HTC U 11, der skal forsøge at løfte selskabet tilbage til fordums storhed.

De sidste par år har mildest talt ikke været HTC’s bedste periode på smartphone-markedet, og derfor er det for alvor spændende at se, hvordan U 11 vil klare sig i forhold til konkurrenterne.

Her på Mobilsiden.dk har vi dog fået lov til at tage et smugkig på den nye mobil lidt før tid, og således bringer vi her vores første indtryk og lidt hands-on billeder af den nye telefon.

Se også: HTC U 11 lanceret: Her er alle nyhederne

HTC U 11’s squeezing-funktion fungerer ved at klemme om mobilens nederste del

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Squeeze to please

Den helt store nyhed ved HTC U 11 er uden tvivl den nye squeeze-funktion, der med sloganet “Squeeze the brilliant U” skal lade dig bruge telefonen på en helt ny og, i HTC’s øjne, revolutionerende måde ved at klemme om mobilens sider.

Med denne squeeze-funktion findes der både en kort udgave og en lang udgave, hvor man eksempelvis ved at klemme kortvarigt på siderne kan åbne kameraet samt tage et billede, mens et langt squeeze/klem kan aktivere Google Assistant.

Fra min korte hands-on med telefonen fik jeg prøvet kræfter med den nye funktion, og umiddelbart virker den udemærket. Dog skal der alligevel lægges nogle kræfter i “klemmet” og når man holder den 5,5 tommer store telefon på den måde, man normalt holder en enhed af dens størrelser, ja så er det altså ikke bare lige at “squeeze” kameraet åbent.

Det skal dog medtages, at HTC lancerer en komplementær-app til funktionen kaldet “Edge Sense”, hvor man rent faktisk kan tilpasse og personliggøre squeeze-funktionen til eget behov så det bliver mere anvendeligt.

Læs denne: HTC U Ultra – det første møde [WEB-TV]

HTC U 11 har en spejlblank bagside

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Elegant og stilrent udtryk

HTC har lagt mange kræfter i at få U 11 til at fremstå så elegant, blank og stilren som muligt, og man må sige, de har gjort et rigtig godt stykke arbejde med denne dobbeltsidet-glas enhed.

Især på den sorte model, kaldet Brilliant Black, fungerer sammensmeltningen af for- og bagsiden utrolig godt, og jeg overdriver ikke, når jeg siger, det er en af de flotteste mobiler, jeg til dato har haft i hånden.

Desværre er det også en bagside af glas-medaljen, og denne skal findes i det faktum, at det flotte blanke ydre er en flygtig kortvarig tilstand – HTC U 11 er nemlig en forfærdelig god fingeraftryks-magnet.

Således ødelægges det eminente design hurtigt at ens fedtede fingre, og det vigtigste tilbehør til U 11 bliver således at have en pudseklud med sig. Pudsigt nok er netop en sådan klud inkluderet i salgspakken, så HTC tilstår altså, at der noget om snakken.

Se også: HTC U 11: Dansk pris og tilgængelighed

HTC U 11
HTC U 11 er en ret så fotogen smartphone. Foto: Mobilsiden.dk

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Vi ser frem til den fulde test

Alt i alt virker HTC U 11 til at være en rigtig spændende telefon, og selvom jeg fra mit korte brug af mobilen ikke var udpræget positiv over for squeeze-funktionen, så bliver det dog rigtig spændende at teste funktionen dybere og se hvilke muligheder, den giver.

Kameraet nåede jeg også kun sporadisk at bruge, men eftersom det er blevet klassificeret med den højeste DXoMark-score nogensinde, ja så er det natuligvis også noget, som vi glæder os til at teste yderligere.

Hvad er dit umiddelbare indtryk af den nye HTC U 11? Skriv gerne en besked med dine tanker i kommentarfeltet herunder.

Seneste nyt om Mobiltelefoner