HTC U 11 lækket på video

HTC’s U11 offentliggøres senere i dag - et videolæk giver allerede nu indblik i hvad toptelefonen vil byde på.

HTC U 11 lækket på video

HTC’s andet flagskib for 2017 er lige om hjørnet, for selskabet vil senere i dag afholde et globalt pressevent i tro lokationer: New York, London og Taipei.

Et videolæk fra et vietnamesisk review-site giver dog et indblik i, hvad HTC har i sinde at byde på ved den globale lancering.

I videoen nævnes det, at HTC vil fortsætte med sit meget blanke ’Liquid Surface’ finish. Telefonen er nu IP57 vandtæt, men skrotter samtidig jack-stikket.

Størrelsesmæssigt vil den vokse i forhold til HTC 10, men vil den vil samtidigt byde på et større 5,5” display med QHD-opløsning.

HTC U 11’s definerende feature bliver de særlige touch-følsomme kanter som sammen med den såkaldte ’Edge Sense’ software vil give nye betjeningsmuligheder. De touch-betjente kanter kan dermed indstilles til at åbne hvilken som helst app.

Edge Senses følsomhed kan fintunes og kan eksempelvis benyttes til at aktivere kameraet og tage et foto. I videoen nævnes det som værende en enkel måde at tage et foto med mobilen på.

Se også:  Knapløs HTC U-topmodel på vej: Se de første pressefotos her

Sædvanlig topmekanik

Ud over sine særlige funktioner, bekræfter den korte film flere af de rygter, der til dato har lydt om HTC 11. Kræfterne leveres af en Snapdragon 835 octa-core processor parret op med 4GB RAM. Batteriet oplyses til at råde over 3.000 mAh.

Kameraet bagpå bliver fortsat på 12 megapixel, mens det frontvendte kamera løfter opløsningen til vilde 16 megapixels.

HTC ser altså ud til at byde på en særlig størrelse senere på dagen. Følg derfor med her på mobilsiden.dk hvor vi vil følge lanceringen nøje.

Se også:  HTC U 11 specifikationer sluppet ud