HTC U12+ offentliggøres den 23. Maj

HTC er på vej med en ny topmodel som bland andet skulle have hele to dualkameraer.

HTC U12+ offentliggøres den 23. Maj

HTC har løftet sløret for offentliggørelsen af deres nye topmodel. På et billede der viser telefonens komponenter, afslører HTC datoen for offentliggørelsen af, hvad vi tror er, HTC U12+. Og ud fra billedet er der masser at glæde sig til.

To små kameramoduler ses i toppen, hvilket sandsynligvis udgør et frontkamera i form af dualkamera. Derudover er der to større kameramoduler, et på hver side, som højst sandsynligt bliver kombineret til det primære kamera på bagsiden.

HTC teaser
På billedet ses en stor del af komponenterne i den kommende HTC-telefon. Foto: HTC

Der ses også noget som kunne være, yderligere, to kameramoduler koblet til hver sin LED blitz via båndkabler. Men seks kameraer virker måske lidt urealistisk. Ikke desto mindre ser HTC U12+ rigtig spændende ud.

Indtil videre forlyder det, at det primære kamera kommer til at bestå af to UltraPixel linser, på henholdsvis 12MP og 16MP, med f/1.5 blænde. Frontkameraet udgøres af to 8MP linser og begge kameraer skulle have OIS.

Læs også: Nye billeder viser HTC U12 frem

Til venstre ses holderen til simkortet som ser ud til at være hybrid så man også kan tilføje et microSD. Der er selvfølgelig intet 3,5mm jackstik at finde, så alt input og output foregår via USB-C.

Ifølge rygterne skulle HTC U12+ være udstyret med Snapdragon 845 chipset og 6 – 8GB RAM. Skærmen bliver eftersigende 5,5″ med QHD+ opløsning og batteriet skulle have en kapasitet på 3.420 mAh.