HTC undskylder: U11 Oreo-update bliver forsinket

Android 8.0 Oreo opdateringen til europæiske HTC U11 mobiler er forsinket på ubestemt tid.

HTC undskylder: U11 Oreo-update bliver forsinket

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Mens HTC U11 brugere i Asien og USA i disse dage kan benytte sig af den nyeste Android-opdatering til deres smartphone, står tingene anderledes til for europæiske brugere.

Læs også:  Android 8.0 Oreo klar til HTC U11

Opdateringen, som begyndte sin udrulning i Taiwan i midten af november 2017, er nu udskudt på ubestemt tid fra officiel side.

I et tweet fra HTC UK, undskylder selskabet situationen og begrunder forsinkelsen med ’nogle komplekse forhindringer som har forårsaget forsinkelsen’. I et svar på en Twitter-bruger præciserer selskabet, at det hverken kan give nogen dato eller tidsramme for udrulningen af Android Oreo til U11. 

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Med Android 8.0 Oreo opdateringen følger softwarenyhederne fra Google, som blandt andet tæller en ny, enklere gruppering af notifikationer, længere driftstid, picture-in-picture skærmdeling og nye emojis.

Ud over disse nyheder, byder opdateringen på HTC-specifikke nyheder som en cirkulær navigationsmenu, nyt look til ikoner og indstillinger samt det nyeste sæt features til de trykfølsomme sider, ’Edge Sense’-knapperne.

Selvom HTC U11 er HTC’s regerende flagskib i sortimentet, er Android 8.0 Oreo allerede til at få herhjemme i HTC’s prisvenlige HTC U11 Life – Danmarks første Android One smartphone.

Læs også:  Her er alle nyhederne i Android 8.0 Oreo

Seneste nyt om Mobiltelefoner