Huawei afholder MateBook-event: Følg det her

3 nye PC’er fra tech-giganten Huawei bliver afsløret, når der i dag afholder MateBook-event.

Huawei afholder MateBook-event: Følg det her

Verdens tredjestørste mobilproducent begynder så småt at springe ud som fuldblods PC-producent, for selskabets enlige MateBook ser ud til at få følgeskab af op til tre nye enheder.

Offentliggørelsen vil foregå i eftermiddag kl 14.00 ved et dedikeret presseevent i Berlin, hvor de tre PC-produkter med kodenavnene Pascal, Watt og Bell vil få debut.

Står de lækkede information til troende, vil Huawei byde ind med tre forskelligartede laptop-produkter. Du kan se de formodede modeller nedenunder.

Se også:  Huawei P10 Lite hands-on [WEB-TV]

Huawei MateBook
Foto: Pocketnow.com

Størst bliver MateBook X som vil byde på et 15 tommer stort display og klassisk laptop-look. Her tyder det på, at selskabet vil diske op med high-end laptop ydelse.

Derefter kommer ultrabooken MateBook E med et 12.5 tommer stort display samt den endnu mindre tablet-laptop hybrid MateBook D. De vil begge få skærme i det brede 3:2 format i stedet for det vanlige 16:9 format. Det vil matche eksisterende Surface-produkter.

Det er endnu uvist, præcis hvad de forskellige produkter vil byde på af konkrete specifikationer. Intels nyeste 7. generations Core-processorer samt Microsofts Windows 10 vil dog med høj sandsynlighed være en del af pakken.

Læs også:  Huawei inviterer til Honor-event

Se med herunder, for at se livestreamet fra Huaweis event.