Huawei Honor 9: Dansk pris og tilgængelighed

Huawei kunne i dag løfte sløret for Honor 9 ved en event i Berlin. Se prisen på den nye smartphone i Danmark og hvornår du kan købe den.

Huawei Honor 9: Dansk pris og tilgængelighed

For to uger siden blev den nye Honor 9-topmodel fra Huawei præsenteret i Kina. Nu er den blevet en realitet i Europa – og den kommer naturligvis til Danmark.

Læs også: Huawei lancerer prisstærk topmobil med Honor 9

Den nye smartphone, som mest af alt ligner en krydsning mellem forgængeren Honor 8 og Samsung Galaxy S7 edge, kan købes i Danmark fra tirsdag den 15. august, hvor den blandt andet vil være at finde i Elgiganten og hos Proshop. Her vil den fra salgsstarten være tilgængelig i de to farver Glacier Grey og Saphire Blue, mens den tredje farve, Midnight Black, først kommer i september måned.

Danmark må nøjes med den skrabede udgave

Og så er der naturligvis prisen. Honor 9 får en dansk pris på 3.999 kroner, hvilket er prisen på den billigste af de to varianter, som blev vist frem i Berlin i dag. Dermed må du – i hvert fald i første omgang – undvære den bedre variant med 6 GB RAM og 128 GB lagerplads og i stedet nøjes med 4 GB RAM og 64 GB lagerplads.

Et nærmere kig på prisskiltet viser, at du nu skal af med 500 kroner mere end sidste års Honor 8. Til gengæld har den udgave af Honor 9, som kan købes i Danmark, tilsvarende specifikationer som den dyrere udgave af sidste års Honor 8, som fik en pris på 3.999. Alt i alt får du altså lige så meget telefon for pengene som sidste år – specifikationerne er blot blevet en tand bedre, hvilket giver prisen et lille skub i vejret.