Huawei irettesætter medarbejdere for tweet via iPhone

Huawei, der ønskede godt nytår via en iPhone på Twitter, har nu fundet frem til kilden af tweetet. Nu bliver de irettesat.

Huawei irettesætter medarbejdere for tweet via iPhone

Huawei var søde nok til at ønske deres følgere på Twitter godt nytår. Men desværre blev tweetet lavet fra en iPhone, hvilket den kinesiske smartphone-producent ikke var helt tilfreds med. Tweetet blev slettet kort efter, men nåede alligevel at få masser af opmærksomhed. Huawei selv har udtalt at tweetet har skadet deres brand og har nu fundet frem til hvordan skaden er sket og hvem er der ansvarlig for det.

Huawei har angiveligt hyret et firma, Sapient, til at stå for styringen af deres sociale medier, som derfor skulle have delt tweetet fra en iPhone. Normalt bruger Sapient en desktop computer til tweets, men pga. tekniske problemer, så besluttede de at bruge en mobiltelefon i stedet, så de kunne nå at få tweetet ud til midnat. Uheldigvis, for Huawei og Sapient, så var det en iPhone.

Læs også: Huawei delte powerbanks ud til folk i kø til iPhone XS

huawei tweet via iPhone
Huaweis uheldige tweet fra en iPhone. Foto: Twitter.com

Medarbejders løn fastfrosset i 12 måneder

Som straf for det meget uheldige iPhone tweet, så bliver de ansvarlige nu straffet. Det betyder at Huawei har nedsat lønnen for to medarbejdere med næsten 5.000 kroner per måned. 

Derudover har Huaweis direktør for digital marketing fået fastfrosset sit lønniveau i 12 måneder. 

Det er ikke første gang man ser smartphone-producenter tweete via en iPhone, men det er sjovt hver gang det sker.

Læs også: Huawei går samme vej som Samsung med ny telefon