Huawei Mate 10 afsløres den 16. oktober

Så er det officielt. Sæt kryds i kalenderen ud for den 16. oktober. Der holder Huawei nemlig en event i München, hvor Mate 10 bliver afsløret.

Huawei Mate 10 afsløres den 16. oktober

Rygterne om den kommende topmodel fra Huawei kaldet Mate 10 er for alvor begyndt at svirre i luften, og nu har Huawei selv udsendt en invitation til afsløringen af topmodellen.

I invitationen ses det, at den kinesiske producent holder en event i München i Berlin mandag den 16. oktober. Dertil står teksten “mød den enhed, der er værd at vente på”. I baggrunden kan et stort 10-tal desuden anses, og der kan derfor ikke være megen tvivl om, at det er Mate 10, der bliver annonceret.

Læs også: Mulige pressefotos af Huawei Mate 10 lækket før tid

Invitationen stemmer desuden overens med den dato, der blev afsløret tidligere på måneden. Siden da er flere informationer om og billeder af topmodellen dukket op.

På flere af billederne ses det blandt andet, at Mate 10 får et relativt genkendeligt design i forhold til Mate 9. Foran vil der dog være en markant forskel, da en 6” stor og aflang skærm vil dække nærmest hele fronten som ses med flere øvrige topmodeller. Fingeraftrykslæseren flyttes derfor om til bagsiden.

I maskinrummet vil Huawei udstyre Mate 10 med den kommende Kirin 970-processor fra datterselskabet HiSilicon. Dertil kan du forvente 6 GB RAM, 64 GB lagerplads og et batteri med samme kapacitet som i Mate 9 på 4.000 mAh.