Huawei Mate 10 Pro og P20 Pro får snart Android 9 Pie

Huawei melder ud at de begynder at rulle Android 9 Pie opdateringen ud til P20 Pro og Mate 10 Pro om få dage.

Huawei Mate 10 Pro og P20 Pro får snart Android 9 Pie

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Huawei gør nu klar til udrulningen af næste store Android opdatering, Android 9 Pie. Der er tidligere blevet meldt ud, at Huawei allerede havde startet udrulningen, men det viste sig at være snyd. Nu er det heldigvis Richard Yu, Huaweis CEO, der kommer med den gode nyhed.

Selve udrulningen starter om tre dage, den 10. november, og vil ske gradvist. Hvornår de danske udgaver får opdateringen ved vi ikke præcist, men vi holder selvfølgelig øje med det. I første omgang kommer Android 9 til Huaweis Kirin 970 telefoner, dvs. P20 Pro og Mate 10 Pro.

Læs også: Her er alle nyhederne i Android 9 Pie

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

EMUI 9 sammen med Android 9

Sammen med Android 9 Pie kommer også Huaweis nyeste brugerflade, EMUI 9. Det betyder at P20 Pro og Mate 10 Pro nu får bevægelsesnavigation, ala Xiaomi og iPhone, samt en ny forbedret GPU Turbo, version 2.0.

Selve EMUI brugerfladen er også blevet mere overskuelig. Der er flyttet rundt, fjernet og det er generelt blevet mere strømlinet. 

Der er også andre tilføjelser som avanceret Batteri med AI support, officiel support for notch, tilpassende skærmlysstyrke, ny volumekontrol og forbedret sikkerhed.

Test: Huawei Mate 20 Pro – Årets vildeste mobil

Seneste nyt om Mobiltelefoner