Huawei Mate 20 Lite kan nu forudbestilles i Polen

I Polen kan man nu forudbestille Huawei Mate 20 Lite, selvom den endnu ikke er offentliggjort af Huawei.

Huawei Mate 20 Lite kan nu forudbestilles i Polen

Huawei Mate 20 Lite er endnu ikke officielt lanceret. Det betyder åbenbart ikke, at man ikke kan forudbestille den. I Polen kan man allerede forudbestille den kommen Huawei-model, med forventet afsendelse den 9. september.

Læs også: Huawei Mate 20 rygter: Specifikationer og billeder

I Tyskland er man også på nippet til at starte salget af telefonen. Her har Huawei Mate 20 Lite fået en pris på cirka 3.250 kroner, dog er der endnu hverken dato eller billede af telefonen. I Polen er prisen en smule lavere og lander på cirka 2.760 kroner. Derudover får man, i Polen, også en Huawei AH100 smart-badevægt med, når man forudbestiller Mate 20 Lite.

Huawei Badevægt bundle polen
Det er denne bundle man angiveligt modtager, hvis man forudbestiller Huawei Mate 20 Lite i Polen. Foto: gsmarena.com

Det er ikke første gang, at man kan forudbestille en Huawei-telefon før lanceringen. Huawei P20 Lite kunne også forudbestilles hos samme polske forhandler, inden Huawei selv havde offentliggjort telefonen.

Huawei Mate 20 Lite har en 6,3 tommer IPS LCD skærm med 1.080 x 2.340 pixels, Kirin 710 chipset, 6 GB RAM, et batteri på 3.650 mAh og fire kameralinser. En kombination bestående af 20 MP f/1.8 + 2 MP udgør bagkameraet, derudover er der kombination bestående af 24 MP + 2 MP på fronten, til den ekstra skarpe selfie.

Læs også: Billeder og specifikationer af ny Huawei lækket

Med muligheden for at forudbestille Huawei Mate 20 Lite allerede nu, tyder det på at Huawei meget snart offentliggør telefonen. En glimrende mulghed kunne være under selskabets IFA Keynote på fredag klokken 14:00.

Historien er ikke slut

Historien har udviklet sig. Siden vi publicerede artiklen er der kommet mere til historien. mobilsiden gik videre med sagen. 21/8/2018 blev sagen bragt videre med en ny vinkel på Huawei Mate 20 rygter: Specifikationer og billeder – Du finder artiklen her. Læs også seneste nyt om emnet ved at trykke her..