Huawei Mate 20 Pro får den første opdatering

Den første opdatering til Huawei Mate 20 Pro inkluderer flere kamerafunktioner og sikkerhedsopdateringen for oktober.

Huawei Mate 20 Pro får den første opdatering

Huaweis seneste topmodel, Mate 20 Pro, får nu sin første opdatering. Opdateringen, som allerede er lanceret i Storbrittanien og Sydafrika, fylder solide 491 MB og byder blandt andet på en række kameratilføjelser.

Læs også: Huawei Mate 20 Pro får rekordmange forudbestillinger

Telefonen er endnu ikke udkommet i Danmark, men forventes leveret på mandag, såfremt man har forudbestilt den. Det vil sige at Huawei er rigtig tidligt ude med den første opdatering og man kan nok starte ud med at opdatere så snart man tænder telefonen.

Huawei Mate 20 Pro
Billedet her er taget med Huawei Mate 20 Pro. Foto: Mobilsiden.dk

Når først Mate 20 Pro er opdateret vil den køre EMUI 9.0.0.126 og have fået Googles sikkerhedsrettelser for oktober. Selvom vi er i november, er oktober-opdateringen den seneste da Google endnu ikke har sendt november-opdateringen ud. Derudover inkluderer opdateringen en række nye kamerafunktioner.

Læs også: Test: Huawei Mate 20 Pro – Årets vildeste mobil

huawei Mate 20 pro
Vores Huawei Mate 20 er klar til at installere opdateringen. Foto: Mobilsiden.dk

Kamerafunktionerne inkluderer nye filtre og effekter, en funktion som Huawei kalder “AI color”, baggrundssløring og “Vintage”-funktion til videooptagelse. I opdateringen har Huawei også inkluderet en tilføjelse til AI zoom som lader brugere justere fokus manuelt, for at få et skarpere billede.

Hvis du på mandag står med din spritnye Huawei Mate 20 Pro, og den ikke automatisk har opdateret, så er det bare med at gå ind i Indstillinger – System – Systemopdatering og gennemtvinge et manuelt tjek for opdateringer.