Huawei Mate 30 Pro-event: Sådan følger du med

I dag bliver en af årets mest ventede mobil-lancering afviklet. Følg med når Huawei viser Mate 30 Pro frem.

Huawei Mate 30 Pro-event: Sådan følger du med

Om 35 minutter går Huaweis Richard Yu endnu en gang på scenen, denne gang i München for, at afsløre nye smartphones fra den kinesiske producent. Denne gang kunne endelig med at blive anderledes på grund af udfordringer med USA, så det bliver uden tvivl spændende at følge med i.

Hvordan vil Huawei tackle situationen med manglende Google Apps og tjenester i de nye telefoner? Det får vi forhåbentlig svar på i dag.

Eventet starter klokken 14:00 dansk tid og bliver streamet direkte på Youtube. Vi har embedded videoen herunder, så du kan følge med direkte i artiklen. 

Det har ikke været småt med lækkede billede og specifikationer af det nye flagskib, men mon ikke Huawei har nogle overraskelser med, som vi endnu ikke har hørt om. 

På trods af handelsforbuddet USA har lavet mod Huawei, så har dette ikke afholdt producentet fra at lancere det nye flagskib. Også selvom det ser ud til, at den kommer helt uden Googles apps og tjenester.

Skal vi lave et hurtigt blik på de rygtede Huawei Mate 30 Pro specifikationer, så ser det således ud: 6,6 tommer med 90Hz OLED-skærm, der nu går endnu længere ned på siderne af telefonen. Kirin 990 chipsæt, 3D ansigtsoplåsning, firedobbelt kamera, 4500 mAh batteri, hurtigere kablet og trådløs opladning, EMUI 10 og Android 10 samt nye farver. Det ser slet ikke dumt ud.

Læs også: Her kan du se Huawei Mate 30 Pro

Her kan du følge med i Mate 30 Pro lanceringen: