Huawei Mate 30 Pro reklameplakat lækket

En reklameplakat for Huawei Mote 30 Pro er blevet lækket og bekræfter Quad-kamera og Kirin 990.

Huawei Mate 30 Pro reklameplakat lækket

I dag får vi vores hidtil bedste indtryk af Huawei næste flagskibsmobil i Mate-serien. Den kinesiske hjemmeside Weibo har nemlig lækket en reklameplakat af enheden, hvor både front og bagside kan observeres. Stor skærm notch, buet skærm og ny kameradesign med fire kameraer er hvad vi har i vente.

Plakaten, der ses i fuld størrelse herunder, afslører i den kinesiske tekst et Kirin 990-chipsæt. Huawei ser ud til at holde fast ved en P30 Pro-lignende ramme og den buede skærm. Hele fire kameraer ses på enhedens bagside, hvilket angiveligt skulle bestå af både ultra vidvinkel, telephoto og en ToF 3D-sensor. Den vilde periskoplinse fra P30 Pro med 5x optisk zoom ser umiddebart også ud til, at finde vej til Mate 30 Pro.

Her er plakaten:

Huawei Mate 30 Pro
Reklameplakat for Huawei Mate 30 Pro. Foto: Weibo.cn

Der vil stadig være Huawei 40W SuperCharge, men den trådløse opladning bliver opgraderet til hele 27W. Til sammenligning har Samsung Galaxy Note10 25W kablet opladning. 

Hvad siger i til designet?

Læs også: Huawei Mate 30 Pro får 4500 mAh batteri

Fortsættelse følger

Vores redaktion har fulgt udviklingen. Her er de efterfølgende historier. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 26/8/2019 bragte vi artiklen; Huawei frigiver teaser for chipsættet i Mate 30 Pro – Du finder artiklen her. Se også de seneste nyheder om emnet her.