Huawei P10 forsalg startet – her er de bedste tilbud

Forsalget på Huaweis P10 begynder i dag. Her får du de bedste priser og tilbudspakker.

Huawei P10 forsalg startet – her er de bedste tilbud

Huawei bliver blandt de første mobilproducenter til at være ude med forårets mobilkollektion. Første topmobil fra producenten er den lækre P10, som med sit stilfulde design, gode kamera og stærke processor leverer masser af mobil for pengene.

Mobilen får sin salgsdebut i dag, med en forudbestillingspris omkring de 4.500 kroner, hos visse teleselskaber kan regningen dog blive lavere hvis du samtidig tegner et abonnement.

Klik her for at få den bedste pris på mobilpriser.dk.

Fælles for de fleste forhandlere er, at når du forudbestiller en Huawei P10 vil du få et sæt Huawei AM185 hovedtelefoner med i handlen. Headsettet har indbygget aktiv støjreduktion og har en listepris på 999,- kroner.

YouSee: Køb den og få en gratis mobil

Har du i forvejen det du skal bruge inden for headsets, tilbyder YouSee et alternativt tilbud: forudbestil en Huawei P10 og få en ektra mobil med i handlen til nul kroner.

Ekstratelefonen er også signeret af Huawei og er en P8 Lite – en aldrende model, der dog fik gode anmeldelser blandt andet her på mobilsiden.dk.

Benytter du dig af tilbuddet kan du med fordel besøge en YouSee-butik, da selskabet fører forskellige leveringsdatoer alt efter hvor mobilen er bestilet. Huawei P10 og P8 Lite vil blive leveret den 31. marts – men hvis du bestiller online på yousee.dk, vil Huawei P8 Lite først blive eftersendt den 18. april.

Læs testen:  Huawei P10: En stilsikker sag [TEST]