Huawei P10 Lite er også på vej

En light-udgave af Huawei P10 er på trapperne

Huawei P10 Lite er også på vej

Med P10 løftede Huawei sin egen design-serie op til nye højder, men priserne er også fulgt med. Debutprisen lyder her på 4.499 kroner.

Til de mere prisbevidste købere er en light-model af designmobilen givetvis også på vej, og følger den de tidligere P8 Lite og P9 Lite-modellers eksempel, vil den byde på meget mobil for få penge.

Et sæt lækkede produktfotos og specifikationer fra en hollandsk forhandler giver en indsigt i hvad P10 Lite vil råde over. Det skriver gsmarena.

Her ses, at udseendet vil låne designelementer fra både P9, P9 Lite og P10. Mobilen mikser både aluminiumskant og glasflader samtidig med, at den får en fingeraftrykslæser bagpå.

Læs også:  Huawei P10 og P10 Plus – Dansk pris og tilgængelighed

Huawei P10 Lite
Foto: gsmarena.com

Større end P10

Displayet i P10 Lite vil, modsat tidligere, blive større end i P10-flagskibet. Her får du præcis 0,1 tomme mere Full HD display hvilket skubber skærmdiagonalen op til 5,2 tommer.

I motorrummet finder du en Kirin 655 processor – en otte-kernet sag der snurrer 5 procent hurtigere end i P9 Lite. Ikke den vilde udvikling, men der følger nu i alt 4GB RAM med og lagerpladsen er fordoblet til 32GB.

Softwaren er opdateret så den nu kører Android 7.0 – givetvis sammen med Huaweis EMUI 5.0 interface. Batteriets kapacitet er fortsat på 3.000 mAh.

Kameraet vil byde på 12 megapixels med f/2,2 optik og foran får du 8 megapixel kamera til dine selfies.

Se også:  Huawei satser på design og kamera med P10 og P10 Plus

Huawei P10 Lite
Foto: gsmarena.com

Snart i butikkerne

Huaweis P10 Lite er ikke offentliggjort endnu, men står ifølge forhandleren til at få debut inden udgange af marts måned.

Debutprisen lyder på 349 Euro, hvilket omsat til danske kroner svarer til omkring 2.600 kroner. Den udkommer i tre farver sort, hvid og guld.

Se også:  Huawei P9 Lite – Endnu en prisstærk mobil [TEST]