Huawei P20 Pro og Mate 20 Pro får Netflix i HD og HDR

Huawei er gået i gang med at rulle en opdatering ud til Mate 20 Pro og P20 Pro, der giver understøttelse af HD og HDR i Netflix appen.

Huawei P20 Pro og Mate 20 Pro får Netflix i HD og HDR

Huawei er ganske langsomt begyndt at rulle ny opdatering ud til de populære P20 Pro og Mate 20 Pro. Det er, i denne omgang, ikke en stor opdatering, men én ejere af Mate 20 Pro og P20 Pro sikkert tager vel imod.

Den giver nemlig understøttelse for HD og HDR i appen Netflix, på de to modeller. Indtil videre har de to modeller, med deres flotte højopløselige skærme, måtte nøjes med Netflix i 540p.

Afstemning: Hvilken tv streamingtjeneste foretrækker du?

Opdateringen betyder at telefonerne nu vil afspille i 720p eller derover. Derudover kommer muligheden for HDR også, men den kræver at du har Premium Netflix abonnement med Ultra HD.

Begge modeller kom på markedet med Widevine L3 understøttelse, men får efter opdateringen Widevine L1. Det betyder altså at Google kan godkende HD og HDR indhold på Mate 20 Pro og P20 Pro. 

De to modeller er endnu ikke dukket op på Netflix’ supportside. Men det er et spørgsmål om tid inden de kan tilføje dem til Huawei Mate 10 Pro, Huawei Mate 20 og Huawei P20, der allerede står på listen.

Opdateringen er begyndt at rulle ud i Indien, men kommer inden længe til Danmark også.

Læs også: Playpilot samler streamingtjenester i ny app