Huawei P30 og P30 Pro kommer måske i nye farver

Huawei har været en tur forbi det europæiske patentkontor og ansøgt om patent på nye farvekombinationer til Huawei P30-serien.

Huawei P30 og P30 Pro kommer måske i nye farver

Inden Huawei Mate 30 Pro er klar til at blive vist frem, dukker der nu nye farver op af producentens nuværende P30-serie. Ansøgningen til det europæiske patentkontor blev foretaget i maj og er nu blevet offentliggjort.

Inspirationen ser ud til at komme fra Googles Pixel 2 XL, hvor den øverste del af telefonen er sort og den nederste hvid. En farvekombination der hurtigt fik øganavnet “panda”. 

De to nye farver forventes at blive vist frem på dette års IFA messe, der starter i næste uge. Huawei har tidligere afsløret nye farvevarianter af P-serien på den tyske messe. Udover de nye farver, så lancerer Huawei også chipsættet til Mate 30 Pro, Kirin 990, og måske en lite udgave af Mate 30.

Her er de to nye farver:

Huawei P30
Foto: LetsgoDigital
Huawei P30
Foto: LetsgoDigital
Huawei P30
Foto: LetsgoDigital

Billederne er af Huaweis P30 og altså ikke P30 Pro. Også den forventes dog også at komme i de nye farver.

Kilde: LetsGoDigital

Læs også: Huawei Mate 30 Pro reklameplakat lækket

Mere til stoffet

Siden redaktionen publicerede artiklen er der kommet nyt i sagen. mobilsiden gik videre med sagen. 27/8/2019 fulgte vi op med et indlæg med tematikken Huawei Mate 30 Pro reklameplakat lækket – Følg den videre udvikling her. Siden er meget vand er løbet gennem åen. De seneste nyheder finder du ved at klikke her. .