Huawei P30 Pro tager snart mere naturlige billeder

En opdatering er på vej ud til Huawei P30 Pro, som vi er mere spændte på end normalt. Der er nemlig store ændringer til flagskibets kamera ombord.

Huawei P30 Pro tager snart mere naturlige billeder

Huawei P30 Pro bærer rundt på et fantastisk, og ikke mindst prisvindende, kamera. Den ligger stadig på en velfortjent førsteplads på DxOMarks testede kameratelefoner, men nu er det på vej til at blive endnu bedre. Vi har tidligere sagt det om Huawei-telefoner, senest i forbindelse med testen af Huawei P30 Pro, men der er en tendens til at overdrive kontrast og farver, så billeder ikke altid fremstår virkelighedstro.

Men det ser ud til at Huawei nu gør noget ved netop dette, for en opdatering er på vej ud og websitet Android Authority har allerede fået fingre i den. Det drejer sig om versionsnummeret 9.1.0.161, som byder på store ændringer til kameraet. Det skulle betyder overordnet bedre billeder, der er mere naturlige og autentiske. Huawei har finpudset farvetemperatur, kontrast og HDR algoritmen, så billeder bliver mere virkelighedstro.

Android Authority har delt en række billeder fra før og efter opdateringen. Her er et af dem:

Huawei P30 Pro
Før opdateringen til Huawei P30 Pro. Foto: Android Authority
Huawei P30 Pro
Efter opdateringen til Huawei P30 Pro. Foto: Android Authority

Der er ret stor forskel på billederne taget før og efter opdateringen. P30 Pros kamera er allerede en favorit hos os, men dette vil kun gøre det endnu bedre. Vi håber snart at modtage den, så vi selv kan sammenligne før og efter resultaterne.

Opdateringen fylder kun 316 megabyte og byder ikke udelukkende på opdateringer til kameraet. Der er rettet en fejl i videoer indfanget med frontkamera og et problem med live baggrund på låseskærmen. 

Opdateringen bliver rullet gradvist ud, men vi giver lyd fra os når den lander hos os.

Læs også: Nu kommer Huawei P30 Pro til Danmark i ny farve