Huawei smider gigantisk batteri i Mate 20-serien

En masse information om Huaweis kommende Mate 20-enheder er dukket op på en israelsk hjemmeside. De melder både om kæmpe batteri, lynhurtig opladning og stemmegenkendelse.

Huawei smider gigantisk batteri i Mate 20-serien

Den 16. oktober forventes Huawei officielt at afsløre Mate 20 og Mate 20 Pro. Nu er der dukket en række nye specifikationer op på den israelske hjemmeside, g-rafa. Hvis informationerne stemmer, så sætter Huawei en helt ny standard for flagskibsmodeller.

Læs også: Billeder af Huawei Mate 20 Pro er dukket op

Huawei Mate 20-serien byder blandt andet på stemmegenkendelse og et større batteri, end det vi har set i Samsung Galaxy Note9.

Artiklen fortsætter under billedet.

Huawei Mate 20 Batteri
Huawei Mate 20 Pro kommer med et enormt batteri.

Læs også: Ny video viser Huawei Mate 20 frem

Der er så meget nyt, at jeg skal prøve at holde mig til det mest interessante.
Først og fremmest er der batteriet. Huawei har valgt at udstyre Mate 20 Pro med et monster af et batteri på hele 4.200 mAh. Til sammenligning finder man et batteri på 4.000 mAh i Samsung Galaxy Note9. Derudover forlyder det, at Mate 20-serien kommer til at understøtte Huaweis SuperCharge 2.0, hvilket leverer 70 procent opladning på blot en halv time. Hvis man er mere til trådløs opladning, så vil telefonerne også understøtte 15 watt trådløs hurtigopladning.

Artiklen fortsætter efter billedet.

Huawei Mate 20 unlock
Huawei ser ud til at gøre meget ud af sikkerheden i de kommende telefoner.

Huawei Mate 20-serien kommer også med en række oplåsningsmuligheder. For det første er der den velkendte ansigtsgenkendelse, som nu er gjort endnu hurtigere. Telefonerne skal ikke bruge mere end et halvt sekund på at genkende et ansigt. Nu har jeg ikke taget tid, men det må være nogenlunde lige så hurtigt som OnePlus’ lynhurtige ansigtsgenkendelse.

Læs også: Billeder af Huawei Mate 20 Pro og AirPods-klon lækket

Som noget nyt har Huawei integreret stemmegenkendelse som en oplåsningsmulighed. Det betyder at man burde kunne låse telefonen op ved at snakke til den, selv i områder med relativ høj baggrundsstøj.

Sidst men ikke mindst hopper Huawei med på vognen af producenter, der bygger fingeraftrykslæseren ind i skærmen.

Huawei Speaker
Huawei fortsætter med at understøtte Dolby Atmos.

Der er selvfølgelig også en række af mindre væsentlige ændringer og forbedringer. Blandt andet vil Huawei bruge Nano-SD, fremfor Micro-SD, hvilket giver muligheden for at udvide hukommelsen med op til 256 GB. Huawei Mate 20-serien bliver også udstyret med to stereo højtalere og vil, ligesom forgængeren, understøtte Dolby Atmos.

Der bliver også fremhævet forskellige kamerafunktioner, som HIVISION, der tillader brugeren at søge information om omgivelserne, ved hjælp af kameraet. Det er ikke nogen stor nyhed og vi kender det fra både Samsungs Bixby og Google Assistent.

Læs også: Huawei teaser for Mate 20 Pro og dens kamera

Alt i alt en masse spændende nyheder som, hvis de er sande, tyder på et par telefoner i absolut topklasse. For en god ordens skyld skal jeg lige nævne, at der ikke er specificeret, hvilke funktioner der er forbeholdt Mate 20 Pro og hvilke der også findes i den såkaldte “non-Pro”-model.

Har du lyst til at se alle billederne og måske lige støve dit habraisk af, så findes g-rafas artikel her.