Hvad bliver navnet på den specielle iPhone? [AFSTEMNING]

Bliver navnet iPhone 8? iPhone X? Eller måske noget tredje? Giv dit bud i denne uges afstemning om navnet på den kommende iPhone med 5,8" stor OLED-skærm.

Hvad bliver navnet på den specielle iPhone? [AFSTEMNING]

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

I løbet af det seneste års tid har rygterne om dette års nye iPhones cirkuleret på næsten daglig basis, men de har kun fokuseret på hardwaren. Derfor er der stadig i dag – cirka en måned før den ventede afsløring – ingen oplysninger om, hvad Apples kommende iPhones får af navne.

Læs også: Analytikere: Ny iPhone får voldsom pris på 10.000 kroner

I techpressen har der været anvendt navne som iPhone 8, iPhone X og iPhone Pro om den specielle iPhone, som får en 5,8” stor OLED-skærm og en virtulel home-knap, og det er primært den, som uvisheden omhandler. De fleste er nemlig enige om, at de to normale iPhones bliver en ganske traditionel opgradering, som derfor får navnene iPhone 7s og 7s Plus.

Men hvad med den tredje model, som skal markere 10 års iPhone-jubilæum? Det er det, vi vil høre jer, læserne, om i denne uges afstemning. Nedenfor kan du derfor angive dit svar, og hvis ikke du kan finde det navn, som du tror på, så svar i stedet ’Andet’ og skriv meget gerne dit bud i en kommentar med en eventuel begrundelse.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Seneste nyt om Mobiltelefoner