I dag lanceres Samsung Galaxy Tab S6

Samsung har også afsløret, at efterfølgeren til Samsung Galaxy Watch Active bliver lanceret på mandag.

I dag lanceres Samsung Galaxy Tab S6

Det har været kendt i et stykke tid, at Samsung lancerer Galaxy Note10-serien om en uge, den 7. august. Indtil nu har det også været forventet, at Samsung ville lancere deres nye tablet samme dag.

Læs også: Samsung på vej med seriøs iPad-rival: Galaxy Tab S6

Det viser sig dog ikke at være tilfældet. Samsung har selv bekræftet, at Samsung Galaxy Tab S6 bliver lanceret i dag. Derudover har Samsung også bekræftet, at Galaxy Watch Active 2 bliver lanceret den 5. august.

Samsung har frigivet en kort teaser, hvor begge datoer bliver bekræftet. Samtidig får vi et meget kort glimt af de to enheder, blandt andet en S-pen, der er fastgjort med en magnet under kameraøen på Galaxy Tab S6.

Ifølge de seneste rygter får Galaxy Tab S6 en 10,5-tommer Super AMOLED-skærm, og Snapdragen 855-chipsettet. Derudover vil tabletten have dualkamera, og et batteri på 6.840 mAh. 

Læs også: Test: Samsung Galaxy Watch Active

Det nye Galaxy Watch Active kommer i to størrelser, 40mm og 44mm, med henholdsvis 1,2- og 1,4-tommer displays. Uret får sandsynligvis Samsung Exynos 9110-chipsettet, sammen med 768 MB RAM og 4 GB lagerplads. Begge modeller vil køre Tizen OS og understøtte Bluetooth 5.0.