Insiderviden: Samsung Galaxy S24 lanceres til januar

De tre modeller i Samsungs kommende S24-serie skulle efter sigende allerede være i produktion og lanceringen sker til januar, lyder det fra kilde tæt på Samsung.

Insiderviden: Samsung Galaxy S24 lanceres til januar

I juli lancerede Samsung Galaxy Z Fold5 og Z Flip5, og det betyder, at der ikke kommer flere flagskibe fra Samsung i år. Men skal vi tro rygterne hidtil, kan Samsung begynde 2024 med et ordentligt brag.

Det siges nemlig, at Galaxy S24-serien bliver lanceret allerede 18. januar, altså et par uger tidligere på året end lanceringen af Galaxy S23-serien sidste år, der kom 1. februar.

Se også: Sammenlign priser på Samsung Galaxy S

Samsung Galaxy S24 lanceres i januar

Og nu er der mere nyt på den front, hvor en kendt leakster bekræfter, at Samsung har tænkt sig at lancere sin trio af S24-flagskibe i januar.

Det er Ice Universe, der hævder, at Samsung allerede har påbegyndt produktionen af Galaxy S24, Galaxy S24+ og Galaxy S24 Ultra og dermed er ved at gøre klar til en lancering i midten af januar, selvom der stadig er en vis usikkerhed om den specifikke dato for lanceringen.

Ice Universe er kendt for at være virkelig godt informeret om Samsungs gøren og laden og derfor forventer vi, at informationen om lancering af S24-serien til januar holder vand.

Se også: Hvilken Samsung Galaxy er bedst?

Tidligere og tidligere lancering af S-serien

Samsung har de seneste år lagt lanceringen af årets første flagskibe en uge tidligere for hvert år, så lanceringen af Galaxy S22-telefonerne fandt sted 9. februar, mens Galaxy S23-serien blev lanceret 1. februar.

Følger Samsung det mønster, kan vi se frem imod en lancering af Galaxy S24 i slutningen af januar.

Faktisk blev Galaxy S21-serien lanceres i januar i 2021, så det vil ikke være chokerende, hvis Samsung kommer med S24-serien til januar.

Formentlig kommer der mere information om lanceringseventet fra Samsung inden for de kommende uger eller måned.

Se også: Anmeldelser af Samsung Galaxy S

Samsung dropper den buede skærm

Mens lanceringsdatoen fortsat diskuteres, er der også andre rygter om de kommende telefoner, der har fået en del omtalt.

Den buede skærm kan være historie for Ultra-modellen fra næste år, idet Samsung ifølge Ice Universe i stedet vælger en ramme, der er mere afrundet.

Se også: Samsung telefoner med abonnement

AI vil fylde meget i Galaxy S24 Ultra

For nylig hørte vi også, at Samsung har planer om at lægge en hel del AI-relaterede funktioner ind i S24-serien for at gøre dem til de ”smarteste AI-telefoner nogensinde”.

Det kan blandt andet være en AI-drevet superopgradering af Bixby-assistenten, der skal give Google Assistant/Bard kamp til stregen.

Lige inden weekenden delte Samsung en video der viser, hvordan AI skal reducere billedbehandlingen i Galaxy-flagskibene med hovedkamera på 200 megapixel. Det antyder jo, at i hvert fald nogle af disse opgraderinger er begrænset til Galaxy S24 Ultra, som vi forventer får et super godt kamera.

Vi har også hørt rygter om hvilke chips, der bliver tale om, og her lader det til, at Samsung går tilbage til en kombination af Qualcomm/Exynos til Galaxy S24 og Galaxy S24+, mens Galaxy S24 Ultra efter sigende får Qualcomms Snapdragon-chips på alle markeder.