iPhone 11-event i morgen: Her er hvad vi forventer

I morgen er det igen blevet den tid, hvor vi skal sige velkommen til nye iPhone-modeller. Her er hvad vi forventer os af tirsdagens Apple-event.

iPhone 11-event i morgen: Her er hvad vi forventer

Det er meget tæt på at være et år siden, at vi så iPhone XS og iPhone XS Max blive præsenteret i Steve Jobs Theater i Apples hjemby, Cupertino. I morgen er Apple klar med et nyt event på samme lokation, hvor tre nye iPhones forventes – og måske er Apple klar med en lille overraskelse.

Her er hvad vi forventer til Apples event i morgen, tirsdag den 10. september.

Streames for første gang på Youtube

Apple afslører den næste generation af iPhones i morgen aften, og for første gang nogensinde via livestream på YouTube. I starten kunne Apples event udelukkende ses på iOS- og macOS-enheder, men tech-giganten har gradvist tilføjet nye måder at streame events på. For første gang nogensinde er YouTube altså på listen.

Eventet skydes i gang i morgen aften klokken 19:00 dansk tid. Vi følger selvfølgelig med i den og bringer jer nyhederne hurtigst muligt.

iPhone 11 Pro
Konceptbillede af iPhone 11 Pro. Læg mærke til Apple logoet der er rykket længere ned. Der er en god grund til det. Foto: @BenGeskin

To flagskibe med fokus på kamera

Designmæssigt vil de nye iPhone være ganske genkendelige. Den store notch i toppen af skærmen er der stadig og størrelsen er den samme: 5,8 tommer på den lille og 6,5 på den store. 

På bagsiden ses de eneste designændringer. Et ekstra kamera er kommet til og alle tre er placeret i en firkant i øverste venstre hjørne. Derudover skulle de nye iPhones være bedre beskyttet mod stød og have stærkere glas.

På trods af relativt må ændringer udenpå, så sker der en masse indeni. Skærmen bliver opgraderet til 120Hz, nyt tredobbelt kamera med kunstig intelligens, ny A13-chipsæt på 7nm med EUV-teknologi, større batteri og forbedret Face ID. De nye iPhones dropper 3D Touch til fordel for Haptic Touch, der blev introduceret i sidste års iPhone XR.

Flere rapporter bekræfter, at Apple har lagt meget arbejde i at forbedre kameraet. Der skulle være en meget forbedret videooptagelse, natfoto-funktion og ultra vidvinkel ombord.

Apple logoet på bagsiden af enheder bliver angiveligt flyttet ned på midten af bagsiden. Årsagen til denne ændring er, at de nye iPhones får omvendt trådløs opladning. Apple logoet midt på telefonen afslører hvor fx AirPods skal placeres, hvis de skal oplades trådløst.

Navnene på de to nye high-end iPhones bliver ifølge rygterne iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max.

Læs også: Specifikationer på iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max lækket

Apple iPhone 11 Pro
Den officielle invitation til eventet afslører måske nye farver. Foto: Apple

iPhone XR får nyt navn og nye farver

Eventets tredje iPhone bliver en ny udgave af den billigere iPhone XR, der denne gang får nyt navn: iPhone 11.

iPhone 11 får også et batteri-boost og måske nye farver. Der går rygter om, at invitationen til eventet viser farverne der bliver tilgængelige, altså grøn, blå, gul, rød og lilla. 

Den billigere iPhone bliver, ligesom de to dyrere modeller, udstyret med nyeste A13-chip, men får kun to kameraer – op fra ét på den gamle model. Vi gætter på at det er dybdesensor og ikke ultra vidvinkel.

Læs også: Sådan bliver iPhone Pro og de nye iPads

Der kommer måske nyt Apple Watch

Apple kunne også være klar til at afsløre dette års Apple Watch. Apples Watch Series 5 vil fokusere på software og urkasser i nye materialer. Apple har planer om at udgive modeller i ceramic og titanium. Derudover kommer der nye urremme og watchOS 6-opdateringen med nye apps, urskiver, Siri-funktioner og en indbygget app-butik. Søvntracking skulle også være på vej.

Læs også: Apples iOS og WatchOS – Masser af nyt på vej