iPhone X, 8 og 8 Plus: Pris og tilgængelighed i Danmark

Se her hvad den danske pris er på iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 samt hvornår du kan købe de tre nye iPhones i butikkerne i Danmark.

iPhone X, 8 og 8 Plus: Pris og tilgængelighed i Danmark

Tidligere i Apples blev den længe ventede iPhone-trio – iPhone X, 8 og 8 Plus – præsenteret ved Apples nyåbnede campus, ligesom Apple også markedede iPhonens 10 års jubilæium. Det var med rette en stor dag for Apple, for de tre iPhones må siges at være en af Apples største iPhone-lanceringer – og dem snydes du ikke for i Danmark.

Læs også: Apple lancerer Series 3 – et selvstændigt Watch

iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus kommer nemlig alle tre til Danmark. Det oplyser Apple på sin hjemmeside, hvor de tre topmodellers danske priser og lanceringsdatoer netop er blevet offentliggjort. Få nedenfor det store overblik over alle priser og konfigurationer af iPhone X, 8 og 8 Plus:

Danske priser på iPhone X, iPhone 8 og 8 Plus

  iPhone X iPhone 8 iPhone 8 Plus
64 GB 8.899,- 6.199,- 7.099,-
256 GB 10.249,- 7.549,- 8.449,-
iPhone X

iPhone X: Dansk pris og tilgængelighed

Som rygterne i lang tid har peget på, vil den særlige iPhone X få en uhørt høj pris – og den er – desværre – god nok. Apple oplyser nemlig på dets hjemmeside, at den billigste variant af iPhone X med 64 GB lagerplads koster den nette sum af 8.899 kroner. For iPhone X med 256 GB lagerplads skal du af med intet mindre end 10.249 kroner.

Læs også: Apple iPhone X – supermobilen til det næste årti

Der har også i mange måneder været indikationer på, at iPhone X ikke når at være klar til normal salgsstart, eller at den eventuelt vil blive sat til salg i et stærkt begrænset antal. Førstnævnte bliver desværre også tilfældet, viser det sig. Apple oplyser nemlig i en pressemeddelelse, at iPhone X kan nemlig først kan købes i Danmark fra fredag den 27. oktober, hvorefter den vil lande i de danske butikker fredag den 3. november.

iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan desuden fås i farverne sølv, guld og space grey.

iPhone 8
Foto: Apple

iPhone 8 og 8 Plus: Dansk pris og tilgængelighed

Hvis du synes, at den nye iPhone X er lige en tand dyrere end hvad du vil ofre på en smartphone, så vil iPhone 8 og 8 Plus være det oplagte valg. De er nemlig markant lavere prissat, da de også er flere af de banebrydende nyheder foruden.

Den billigste variant af iPhone 8 har 64 GB lagerplads og ifølge Apples hjemmeside en dansk vejledende pris på 6.199 kroner. Apple har også valgt at skrotte varianten med 128 GB lagerplads, så ud over 64 GB er den den store med 256 GB lagerplads at vælge mellem. Den har en dansk pris på 7.549 kroner.

Læs også: Her er Apple iPhone 8 og 8 Plus

Den større iPhone 8 Plus er en anelse dyrere end iPhone 8 i alle konfigurationer. 64 GB lagerplads koster således 7.099 kroner, mens 256 GB koster 8.449 kroner.

Modsat den svært tilgængelige iPhone X vil iPhone 8 og 8 Plus være til at få fat i meget snart. Apple oplyser nemlig i et blogindlæg, at du allerede kan forudbestille et eksemplar af de to modeller fra fredag den 15. september og sikre, at du modtager den, når de lanceres i Danmark fredag den 22. september. Teleselskabet 3 har desuden også allerede bekræftet, at du kan forudbestillle iPhone 8/8 Plus hos dem fra den 15. september.

iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan desuden fås i farverne sølv og space grey.