iPhone X holder prisen bedst

Har du købt en iPhone X og overvejer at sælge den, så kan du forvente helt op til 85 procent af nyprisen.

iPhone X holder prisen bedst

Det er dyrt at anskaffe sig en iPhone X, men til gengæld er gensalgsværdien også den højeste. Ifølge B-Stock så er der en stor efterspørgsel, hvilket resulterer i en gensalgsværdi på gennemsnitligt 85 procent.

iPhones har altid haft en høj gensalgsværdi, men på iPhone X er den betydeligt højere og sætter derfor også rekord.

Læs også: Undersøgelse: Har du en iPhone? Så har du en høj indkomst

Alternativer er ikke en mulighed

Dem der gerne vil have en iPhone X kigger, ifølge B-Stock, heller slet ikke efter alternativer. Det skal være iPhone X og kun den, men pga. den høje nypris, så kigger mange efter den brugt i første omgang.

85 procent er dog højt sat, tænkte vi umiddelbart. Derfor gik vi selvfølgelig en tur på brugt jagt, men vi fik hurtigt bekræftet at en gensalgsværdi på mellem 75 og 85 procent er meget normalt.

Se også: Reparation af iPhone X

Hvad sker der når de nye iPhones lander?

Der er ikke længe til der kommer nye iPhones, som du kan læse om her. Om Apple dropper X navnet er ikke til at vide, men det er sikkert at gensalgsværdien på den nuværende iPhone X kommer til at falde. Så overvejer du at sælge din, så sørg for at gøre det inden september måned, hvis du skal have mest muligt for den.

Læs også: iPhone X stod for 35 % af hele smartphonemarkedets overskud

 

Redaktionen har mere til sagen

Siden vi kørte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 16/7/2018 fulgte redaktionen op med en ny vinkel på temaet Overblik: Afstemning om teleselskaber, eSIM i de næste iPhones – Næste artikel om temaet finder du her. Seneste nyt om emnet finder du her.