iPhone XS Max til omkring 13.000 kroner sælger godt

iPhone XS Max med 512GB lager til små 13.000 kroner, sælger ifølge Yousee, overraskende godt

iPhone XS Max til omkring 13.000 kroner sælger godt

Vi er snart en uge fra offentliggørelsen af de tre nye iPhones, hvor forudbestillingen startede i fredags. Alle teleselskaber der havde forudbestilling, havde kø til at bestille dem. Faktisk har indtil flere af dem haft kø i dagene efter. iPhones kan stadig noget her i Danmark.

Yousee melder nu ud, at de har oplevet en kæmpestor interesse, for de nye iPhones. Der er en ligelig deling i mellem iPhone XS og XS Max, men det er primært 64GB versionen, som folk har kommet i indkøbskurven. 

Læs også: Nu ruller iOS 12 ud til iPhone, iPad og iPod touch

Det er ikke overraskende, at der er stor interesse for 64GB. Til gengæld overrasker det Yousee, at der også har været stor interesse for den største udgave med hele 512GB. iPhone XS 512GB koster knap 12.000 kroner hos Yousee, hvor iPhone XS Max koster hele 12.814 kroner. 

“Flere steder er der blevet sat spørgsmålstegn ved, om danskerne er parate til at betale prisen for de aller største iPhones. Det er de. Vi kan se, at ca. en tredjedel af vores kunder vælger en iPhone med 512 GB – og det er både blandt de kunder, der vælger en XS og en XS Max.”

Udtaler Morten Høgh, indkøbschef i YouSee.

Knap så overraskende, så er det stadig Space Grey farven, der er købernes favorit:

“Den populære Space Grey slår stadig de andre farver af banen, men vi kan se, at også Guld er populært. Ca. halvdelen af de forudbestilte iPhones er i Space Grey, mens ca. 30 pct. er i Guld og 20 pct. i Sølv.”

Til sammenligning så koster Samsungs nyeste Galaxy Note9 med 512GB lager, og plads til 512GB MicroSD, 10.444 kroner hos Yousee.

Læs også: iPhone Xs og XR – skal du købe den?