Jabra Elite 45h lanceret – nye prisfornuftige hovedtelefoner

Jabra Elite 45h er netop lanceret ved CES 2020 og er ifølge producenten de bedste on-ear høretelefoner i sin klasse

Jabra Elite 45h lanceret – nye prisfornuftige hovedtelefoner

Jabra lancerer i dag de trådløse over-ear hovedtelefoner Elite 45h, som er udviklet med en klar ambition om at være de bedste trådløse on-ear hovedtelefoner i sin klasse. Hovedtelefonerne har en utrolig lang batteritid på op til 40 timer på en enkelt opladning.

Jabra Elite 45h har et let, behageligt design, der er både elegant og stilfuldt. Det er fremstillet af kvalitetsmaterialer, og den lette hovedbøjle samt de bløde ovale ørepuder former sig til øret og giver ekstra komfort. Hovedtelefonerne giver en behagelig og fordybende lydoplevelse, der er skabt til at holde hverdagens stress og jag på afstand.

Personlig lydoplevelse med Jabra MySound

Elite 45h bruger Jabras MySound, der er en innovativ ny teknologi fra Jabra og søsterselskabet GN Hearing. MySound blev udviklet med henblik på at optimere og personliggøre lydoplevelserne baseret på individuelle høreprofiler.

Som individer har vi alle forskellige evner, når det gælder hørelse. Elite 45h blev designet med dette for øje – således giver det plads til personlige præferencer og højner lydoplevelsen for den enkelte bruger. For at kunne tilpasse musikoplevelsen udnytter man know-how og teknologi fra søsterselskabet GN Hearing, der producerer høreapparater i verdensklasse.

Elite 45h kræver, at brugerne anvender Jabra Sound+ appen til tage en test, der består af en række bip. Derefter vil lyden af musik være optimeret til at levere en virkelig personlig oplevelse gennem MySound, der kalibrerer hovedtelefonerne baseret på den enkelte brugers unikke høreprofil. Elite 45h er de første hovedtelefoner med MySound.

De 100% trådløse earbuds Elite 75t og de nye Elite Active 75t vil have denne funktion fra andet kvartal af 2020.

Læs også: Test af Jabra Elite 75t

Jabra Elite 45h
Jabra Elite 45h kommer til marts. Foto: Jabra

Facts om Jabra Elite 45h

Elite 45h er perfekt til dem, der er på farten. Det kompakte, sammenklappelige design og den utrolig lange batteritid gør det nemt og oplagt at tage dem med på farten. Elite 45h kan prale af 40 timers uafbrudt brug på blot en enkelt opladning. Hvis du nogensinde løber tør for strøm, kan du, grundet hovedtelefonernes hurtige opladning, få op til 8 timers brug ved kun 15 minutters opladning.
Optimer musikoplevelsen, så den passer til din individuelle høreprofil med MySound

  • Mere end 8 timers batteritid på blot 15 minutters opladning og med i alt 40 timer på en fuld opladning.
  • Store 40mm højtalere giver en kraftfuld lydoplevelse.
  • Med sine 170g er de lette i vægt og nemme at tage med på farten.
  • Et enkelt fold gør det muligt at høretelefonerne kan ligge fladt og nemt passe ned i en taske.
  • Understøtter Bluetooth 5,0 for forbedret forbindelse.
  • Dobbelt mikrofon-teknologi giver krystalklare samtaler selv i støjende omgivelser og ved vind.
  • Adgang til Amazon Alexa, Siri og Google Assistant med en enkelt berøring.

Jabra Elite 45h – Pris og tilgængelighed

Jabra Elite 45h vil være tilgængeligt i marts 2020 hos udvalgte forhandlere til en pris på 799 kroner. Headsettet vil være tilgængeligt i fem farver – Titanium Black, Gold Beige, Navy.

Fortsættelsen:

Redaktionen kunne ikke lade tematikken ligge. mobilsiden fulgte op på sagen. 11/12/2019 puplicerede vi en ny vinkel på sagen med en artikel omkring Ultimate Ears tilføjer Spotify til udvalgte højtalere – Nyheden kan læses her. Sidste ord er ikke sagt. Tjek seneste nyt her.