Juleudsalg på populær Android-launcher – spar 80 pct.

Den populære Android-launcher, Nova Launcher Prime, kan nu fås til bare 6 kroner.

Juleudsalg på populær Android-launcher – spar 80 pct.

En af de foretrukne features ved Android smartphones er styresystemets smidighed – det kræver ikke meget teknisk snilde at få skræddersyet ens mobils interface til ens præferencer.

Til formålet er app’en Nova Launcher et af de mest populære. I den såkaldte launcher-app, kan du fintune og justere udseendet på din mobil helt ned i detaljerne. Den kan også emulere et rent Android-look i stil med den du i dag finder i Googles Pixel-telefoner.

App’ens basisversion er gratis, men i sin Prime-version er indstillingsmulighederne langt rigere. Og nu er denne sat ned til bare 6 kr. – 80 pct. lavere end sin normalpris på 30. kr.

Se også:  Nu kan du frit afprøve Microsoft Edge og Arrow

Med Nova Launcher Prime ombord på din Android-smartphone kan du give din smartphone en makeover. Her er bl.a. gesturbaseret styring, en masse scroll-effekter, mulighed for at skjule apps eller at samle dem i custom-mapper eller få en counter over ikoner til bl.a. besked- eller mail-apps.

Nova Launcher Primes rating på 4,8/5 i Google Play butikken indikerer, at app’en er mere end almindeligt populær blandt sine brugere.

App’en kan hentes her og indeholder ikke nogen in-app-køb. Den kræver dog, at din mobil kører Android 4.0 Ice Cream Sandwich eller nyere. Tilbuddet gælder kun i en tidsbegrænset periode.

Læs også:  Her er 4 Android-launchere, du bør prøve [TIP]