Kaffekæden Starbucks understøtter Passbook på iPhone

Nu er kaffekæden Starbucks også klar med understøttelse af Passbook i deres iPhone applikation.

Kaffekæden Starbucks understøtter Passbook på iPhone

Den populære amerikanske kaffekæde Starbucks har tilføjet Passbook understøttelse i deres iPhone applikation. Det skriver Macrumors.com.

Starbucks kunder kan bruge applikationen til gavekort og benytte QR-koder på telefonen til hurtig betaling for mad og drikkelse, og dermed behøver de ikke bøvle med kontanter og kreditkort.

 Passbook fra Apple kan give gennembrud for mobilbetaling

Dermed gøres Passbook til den digitale pengepung og udnyttes altså til fulde af Starbucks, hvilket formentlig også er grunden til Apple benytter dem i markedsføringen af Passbook.

 Vi har testet Passbook på iPhone – den digitale tegnebog

Passbook er udviklet til at brugerne får gavekort, billetter og lignende direkte frem på låseskærmen, og dermed bliver gjort opmærksom på når de er i nærheden af et sted de har et gavekort til. Så er de 50 meter fra en Starbucks vil de få en ”advarsel/påmindelse” om de har et gavekort – dermed kan de så selv bestemme om de vil benytte dette eller blot gå videre. Vælger de at gå videre vil dette forsvinde igen indtil de atter nærmer sig en Starbucks.

Passbook er først lige blevet ”offentlig” da iOS 6 blev tilgængelig den 19. september, men allerede nu omfatter Passbook blandt andet Ticketmaster, Fandango, American Airlines, United Airlines, Lufthansa, Major League Baseball, Eventbrite og McDonalds (testes i Frankrig) – Passbook løsningerne er netop nu begrænset i Danmark.

Du kan downloade Starbucks iPhone applikation gratis i den amerikanske App Store.

starbucks iphone applikation passbook
Screenshots fra Starbucks applikation