Klager over nye Note 7 smartphones: de overopheder

Samsungs lanceringskvaler med Note 7 synes at få ingen ende. Nu melder flere brugere om varmeproblemer i de afløsende Note 7-telefoner.

Klager over nye Note 7 smartphones: de overopheder

Det blev dyrt for Samsung, dengang selskabet i forrige måned måtte iværksætte en dyr tilbagekaldelse af selskabets nyeste flagskib, Galaxy Note 7. Flere millioner enheder blev tilbagekaldt og udskiftet i kølvandet på grundlag af dusinvis af rapporter om brandfare og -skade forvoldt af de selvantændende telefoner.

I alt er 2½ millioner Note 7 røget retur og uskiftet med nye enheder.

Tech-giganten synes nu ikke at kunne sætte virakket bag sig, for nye meldinger fra The Wall Street Journal peger på, at de afløsende Note 7 telefoner lider af problemer med overophedning. I visse tilfælde bliver de nye Note 7 så varme, at de bliver ubrugelige.

Læs også:  Note 7-fadæsen svækker brugernes loyalitet over for Samsung

De fejlrettede Note 7 med varmeproblemer er i øjeblikket kun landet hos de sydkoreanske og amerikanske forbrugere.

I en kommentar til Wall Street Journal, bekræfter Samsung at ’alle smartphones kan udvise store temperaturudsving’ og forsikrer, at varmen ikke udgør nogen sikkerhedsrisiko.
I et enkelt tilfælde forlyder det, at Samsung har indvilget i at udskifte den varmeramte smartphone.

Forbrugere kan kende de fejlrettede Note 7-modeller på et særligt grønt ikon i interfacet samt et sort kvadrat på salgsæsken.

Se også:  Samsung får falske klager om nedbrændte Galaxy Note 7-telefoner