Køb en iPhone SE for kun 2.000 kroner [MOBILDEAL]

For kun 1.999 kan du købe Apples billigste iPhone SE - hvis du altså kan nøjes med 16 GB lagerplads.

Køb en iPhone SE for kun 2.000 kroner [MOBILDEAL]

Står du og mangler en billig iPhone, er det nu, du skal slå til. Lige nu kan du nemlig købe en iPhone SE med 16 GB lagerplads for kun 1.999 kroner.

Det er Elgiganten, som har skåret 33 %, eller hvad der svarer til 998 kroner, af prisen. Hvis du vil have dig en iPhone, skal du altså kun af med 1.999 kroner.

For den lave pris må du dog også affinde dig med, at du kun kan købe den i farven rosaguld og at der ikke er mere end 16 GB lagerplads.

Elgiganten iPhone SE
Hele weekenden kan du købe en iPhone SE for blot 1.999 kroner hos Elgiganten.

Elgigantens tilbud på iPhone SE er en del af elektronikkædens ugentlige weekendtilbud, så du har altså hele weekenden til at beslutte, om du skal slå til eller ej. Skulle farven ikke falde i din smag, eller er 16 GB ikke tilstrækkeligt, kan du også købe iPhone SE med 32 GB lagerplads i farverne space grey, guld, rosaguld og sølv for 2.777 kroner – cirka samme pris der er at finde hos en række øvrige forhandlere.

Læs også: Disse iPhones og iPads får ikke iOS 11

Kunne en iPhone til 1.999 kroner friste, eller er du fint dækket ind med din nuværende smartphone? Eller venter du måske på efterårets smartphones fra blandt andet Apple, Samsung, LG, Google m.fl.?