Kommende iPhones er blevet certificeret af EEC

Apple har opnået certificering på hele elleve modelnumre.

Kommende iPhones er blevet certificeret af EEC

Apple er ved at gøre klar til den kommende World Wide Developer Cenference, eller bare WWDC, som løber fra den 3. juni til den 7. juni. Her vil Apple introducere iOS 13 til deres iPhone- og iPad-enheder.

Læs også: Nu er Apple TV-appen lanceret i Danmark

I mellemtiden har Det Europæiske Økonomiske Fællesskab, herfra blot EEC, certificeret en lang række kommende iPhone modeller. Efter alt at dømme er der tale om 2019-modellerne, som forventes lanceret til efteråret.

iPhone 2019 EEC
Her ses alle certificerede modelnumre. Foto: EEC

Ikke færre end 11 modelnumre er noteret hos EEC, hvilket selvfølgelig lyder helt absurd. Apple kommer heller ikke til at lancere 11 nye telefoner, men bruger forskellige modelnumre til forskellige versioner af samme telefon, eksempelvis samme iPhone med forskellig lagerkapacitet.

Læs også: Sådan bliver dette års billigere Apple iPhone XR

Årets iPhone-modeller forventes at blive lanceret med mindre designændringer. Derudover forventes det, at flagskibsmodellerne får et tredobbelt kamera på bagsiden, mens efterfølgeren til XR-modellen må nøjes med et dualkamera. På certificeringen kan vi se, at alle modellerne kører iOS 12, hvilket nok vil ændre sig til iOS 13 frem mod lanceringen.