Konkurrence: Vind en Motorola Moto G9 Power

Nu har du chancen for at vinde en Motorola Moto G9 Power. Læs her hvordan du deltager i konkurrencen om telefonen.

Konkurrence: Vind en Motorola Moto G9 Power

Vil du gerne vinde en Motorola Moto G9 Power? Det tænkte vi nok. Nu har du nemlig chancen for at vinde en Motorola Moto G9 Power. Her kan du læse hvordan du deltager i konkurrencen – det er meget nemt.

Sådan deltager du i konkurrencen

Det er let at deltage i vores konkurrencer, hvor der denne gang er en Motorola Moto G9 Power på højkant. Alt du skal gøre er at stille os et tech-relateret spørgsmål i den seneste Fokus-video på vores YouTube-kanal, Teknofil. I den seneste video, som du finder her. I seneste udgave af Fokus har vi fokus på for og imod digitale assistenter, de bedste smartphones i 2021 og hvordan man kan spare på energien med smart home.

Vinderen af konkurrencen bliver en tilfældig person, som har stillet et spørgsmål i den seneste videos kommentarfelt. Vi offentliggør vinderen af Motorola Moto G9 Power i næste Fokus-video om en uge, fredag den 5. november. Vi gør desuden opmærksom på, at alle præmier, som vi udlodder, er brugte og kommer uden garantibevis. Alle produkter er dog i ‘som ny’-stand og fungerer helt, som de skal. Præmierne kan ikke byttes til penge.

Læs også: Test af Motorola Moto G9 Power

Kort om Motorola Moto G9 Power

I Motorolas Power-serie er man sikret den længst mulige batteritid – og G9 Power er ingen undtagelse. Med et massivt batteri på hele 6.000 mAh får man op til 2,5 dags batteritid. Den har en stor 6,8 tommer skærm, Snapdragon 662-chipset og hele 128 GB lagerplads.

Moto G9 Power har et tredobblet kamera med 64 MP hovedkamera samt kameraer til makrofotografering og dybdemåling, til fx portrætfoto.

Softwaren ombord er Android 10 og som altid er der tale om en næsten helt ren brugerflade, kaldet My UX. Dette inkluderer en række “Moto Experiences” samt en række nye funktioner til at få bedre kontrol over musik, videoer og spil med brugerdefinerede indstillinger og avanceret styring.

Du kan sågar oprette dine egne enhedstemaer ved at vælge mellem unikke skrifttyper, farver og ikoner, så din telefon skiller sig ud fra mængden.

Motorola Moto G9 Power har en vejledende pris på 1.899 kroner.

Se også: De bedste telefoner fra Motorola

Videre om temaet

Sagen slutter ikke her. Redaktionen har bragt den videre. Daniel Søgaard Hald har bragt sagen videre. 7/10/2021 blev fortællingen ført videre med et indlæg med tematikken Den nye budgetmobil Motorola Moto e40 overrasker – Følg den videre histore her. Og der er sket meget siden. Klik her for at læse seneste nyt om temaet..