Læsernes valg: Her er Årets Smartwatch 2019

Mobilsidens læsere har den sidste uge stemt om årets smartwatch. Nu er stemmerne talt op og vinderen kåret: Samsung Galaxy Watch Active2.

Læsernes valg: Her er Årets Smartwatch 2019

Traditionen tro, så lader vi vores læsere på Mobilsiden.dk stemme om, hvilken smartphone der fortjener den fornemme titel som “Årets Mobil”. Med den stigende interesse i smarture besluttede vi i år at udvide med “Årets Smartwatch”, og den afstemning har livligt modtaget stemmer siden sidste fredag.

Afstemningen er nu lukket og stemmerne er blevet talt op. På tredjepladsen finder vi Huaweis nyeste smartwatch, Watch GT 2, der med dets lange batteritid, flotte design og en fornuftig pris har indsamlet flotte 15,76 procent af stemmerne. Apple Watch Series 5 indtager andenpladsen med 26,47 procent af stemmerne, og et fint forspring til Huawei Watch GT 2. Der er dog ingen tvivl om hvem årets vinder er.

Årets smartwatch 2019
Tillykke til Samsung Galaxy Watch Active2 med titlen som “Årets Smartwatch 2019”. Foto: Mobilsiden.dk

Årets Smartwatch 2019 er: Samsung Galaxy Watch Active2

Årets smartwatch blev, med dominerende 37,70 procent af stemmerne, Samsungs Galaxy Watch Active2. Samsung har med Galaxy Watch Active2 tydeligvis vundet mange af vores læsere over, og vi gav også uret 5,5 ud af 6 stjerner i vores test.

Samsung Galaxy Watch Active2 er uden tvivl et af de flotteste smarture på markedet, og så byder det på en fantastisk skærm, brugervenlig software, tre dages batteritid, trådløs opladning og en virkelig god platform til træning og en sundere livsstil, hvor det kommer med konkrete tips i forhold til motion, diæt, mental sundhed og søvn. Samsung Galaxy Watch Active2 registrerer op til 39 forskellige typer træning og er udstyret med sundhedssensorer, der hjælper med at få den optimale ud af træningen.

Tillykke til Samsung Galaxy Watch Active2 med titlen som “Årets Smartwatch 2019”.

Resultat af afstemningen om Årets Smartwatch 2019:

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...