LG: Forhandlerne bestemmer prisen på Nexus 4

LG i Storbritannien har udtrykt glæde over salget af Nexus 4. De forklarer også forhandlerpriserne.

LG: Forhandlerne bestemmer prisen på Nexus 4

Spørger man LG hvorfor Nexus 4 konstant er udsolgt på Google Play Store, og fortsætter med at udsætte lancering i udvalgte lande, så er svaret simpelt, ”ekstrem popularitet”.

– Nexus 4 – bare ikke god nok (mobiltest)

Sådan lyder det fra LG’s britiske afdelingschef Andy Coughlin, til Cnet.co.uk, hvor de har snakket om det store pres der er på Nexus 4 salget.

– ”Nexus 4 har vist sig at være ekstrem populær, forhandlerne er blevet mødt med en enorm efterspørgsel”, fortæller Andy Coughlin i interviewet med Cnet.

– Op mod ni ugers leveringstid på Nexus 4 – i USA

Endvidere uddyber han at LG arbejder tæt sammen med Google, om at lade de der ønsker at købe en Nexus 4 have muligheden.

– ”Som med enhver anden salgsproces, leverer LG produkterne holdt op imod kundernes (forhandlernes) prognoser, efterspørgslen via Google Play har dog været meget høj i dette tilfælde”, forklarer Andy på et spørgsmål henvisende til det konstant udsolgte produkt.

Prisen bestemmes af forhandleren

Et spørgsmål der har trængt sig hårdt på herhjemme og i mange andre lande, hvor Nexus 4 ikke bliver solgt via Google Play, er hvorfor prisen er så meget højere hos teleselskaberne, samt de individuelle forhandlere, end den er i Google Play.

Til det havde Andy fra LG et klart svar, ”detailprisen for LG produkter bestemmes af de enkelte forhandlere.”

Mobilsiden.dk arbejder på en opfølgning i sagen, hvor vi tidligere har spurgt Google, der dog ikke havde nogen kommentar.

Læs også:
– 
Google Nexus 4 by LG klar til julehandlen i Danmark
Web-TV: Nexus 4 – Google-mobil med problemer
– Google Play bukker under for Nexus 4 efterspørgsel
– LG Nexus 4 udsolgt på få minutter