LG G5 pris officiel – billigere end Samsung Galaxy S7

LG’s G5 topmobil er omsider prissat til forsalg. Den bliver billigere end Samsungs nyeste Galaxy S7 topmobil.

LG G5 pris officiel – billigere end Samsung Galaxy S7

Sydkoreanske LG løb med store dele af opmærksomheden under dette års mobilmekka, MWC-messen i Barcelona, med en innovativ topmobil: LG G5.

To væsentlige informationer om telefoner manglede dog ved præsentationer, salgsprisen og salgstarten. De to brikker falder nu på plads, hvor de første online-butikker i Storbritannien nu indleder deres forsalg på LG G5.

Hos den britiske e-butik Amazon.co.uk lyder forsalgsprisen på 529£, svarende til rundt regnet 5.150 danske kroner, med en efterfølgende levering fra den. 8. april. Til sammenligning lyder den officielle forsalgspris på Samsung Galaxy S7 på 569£.

Dermed rykker telefonen nærmere på det danske marked, hvor prisen kan forventes at læne sig tæt op af den britiske. Mobilsiden.dk har henvendt sig til LG Nordic, men derfra er der endnu ingen officiel udmelding.

Se også: Sammenligning: LG G5 vs. Samsung Galaxy S7

Derfor er LG G5 noget særligt

Mest bemærkelsesværdigt for LG’s nye flagskib, er den modulære opbygning, hvor bunden af telefonen kan lirkes ud, batteriet skiftes, og et nyt modul kan påhæftes. Pt. Tilbyder LG to alternative moduler, et kameramodul med indbygget greb og ekstra batteri, samt et HiFi-modul signeret af B&O Play.

G5 markerer også et skifte for selskabet, der nu introducerer en metalskal frem for diverse forsøg med plast og alternative materialer såsom selvhelende plast og læder. LG innoverer samtidig ved at præge antennen direkte ovenpå aluminiumskroppen ved hjælp af såkaldt ’micro-dizzing’.

Se også: B&O PLAYs lydmodul til LG G5 virker med mange andre smartphones

På kamerafronten er G5 ekviperet med to forskellige bagkameraer: et ultravidvinkel på 8 megapixels, samt et standardmodul på 16 megapixels med optisk billedstabilisering.

Ud over den nytænkende konstruktion, byder G5 på rendyrkede topspecifikationer, med en Snapdragon 820 quad-core, 4GB RAM, 32 GB lagerplads og Cat 9 LTE antenne.

Vil du se mere til LG’s innovative G5 kan du se mobilsiden.dks hands-on herunder.