LG inviterer til afsløring af V30 op til IFA 2017

Sæt kryds i kalenderen ud for torsdag den 31. august. Der løfter LG nemlig sløret for dette efterårs V30-topmodel ved en event forud for IFA 2017.

LG inviterer til afsløring af V30 op til IFA 2017

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Den kommende topmodel fra sydkoreanske LG nærmer sig. Eksempelvis viser detaljerede renderinger allerede tydeligt, hvad vi kan forvente på designfronten. Nu har producenten selv udsendt en invitation til en event torsdag den 31. august uden dog eksplicit at nævne V30.

Læs også: LG V30 på vej: Sådan kommer den til at se ud

I stedet beder LG om at notere datoen, hvor der vil være en event klokken 09:00 i Berlin. Selve invitationen, som kan ses ovenfor, er udformet som en smartphone med et stort V som baggrundsbillede, og der kan derfor ikke være den store tvivl om, at det er den nye topmodel, der er i vente.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Eventen er desuden lagt dagen før den store IFA-messe i Berlin bliver skudt i gang, som forløber fra den 1. til 6. september 2017. Allerede før LG udsendte denne invitation blev det også afsløret af kilder, at LG’s event vil finde sted denne dag.

Der er altså 7 uger til, at du kan se frem til afsløringen af den 6” store smartphone, som ventes at få en OLED-skærm med et 18:9-format produceret af LG selv.

Læs også: LG Q6: Ny prisvenlig mobil med aflangt FullVision Display

Det overflødiggør det ekstra, sekundære skærmpanel, som ellers har været at finde i forgængerne V20 og V10, da LG kan opnå samme effekt med den større skærm. På designfronten får V30 et nyt design, der synes at minde en del om sidste års Samsung Galaxy Note 7.

Seneste nyt om Mobiltelefoner