LG lancerer V30 i farven Raspberry Rose

LG varmer op til den kommende CES-messe i Las Vegas ved at lancere flagskibet V30 i en ny, frisk bordeaux farve. Den går under navnet Raspberry Rose.

LG lancerer V30 i farven Raspberry Rose

Det sker med jævne mellemrum, at smartphoneproducenter i månederne efter lanceringen af deres topmodeller udgiver nye farver. Det gør sig også gældende for LG, der netop har løftet sløret for en ny farve, som topmodellen LG V30 kan købes i. Det oplyser producenten i en pressemeddelelse.

Læs også: Nu kan du købe LG V30 i Danmark

Farven hedder Raspberry Rose og er ifølge LG en dyb rød farve – en som aldrig før er set i en LG-smartphone eller i konkurrenternes smartphones for den sags skyld. Farven synes umiddelbart er være bordeauxrød, men de forskeligge farver skal traditionelt have nogle meget besynderlige navne.

LG V30
Foto: LG

LG V30 kan i forvejen fås i de fire farver Aurora Black, Cloud Silver, Moroccan Blue og Lavender Violet. Det er dog tvivlsomt, om vi får den nye farve at se i Danmark. LG V30 kom først til den danske handel midt i december måned, og indtil videre kan den kun købes i de to farver Moroccan Blue og Cloud Silver. Det er dog meget muligt, at flere farver, heriblandt den nye Raspberry Rose, vil være at finde hos danske forhandlere i løbet af foråret.

LG oplyser i hvert fald selv, at LG V30 i Raspberry Rose først bliver tilgængelig i hjemlandet Sydkorea, efter dette års CES-messe slutter den 12. januar. Herefter vil farven blive tilgængelig i Europa og resten af Asien, oplyser LG.

LG V30 kan på nuværende tidspunkt købes for 6.999 kroner for den variant med 64 GB lagerplads og 4 GB RAM.