LG vil fremvise telefon med to skærme til IFA

LG ser ud til at være klar med en efterfølger til V50 ThinQ, hvortil de lancerede et cover med en ekstra skærm. Se videoen med deres IFA-invitation her:

LG vil fremvise telefon med to skærme til IFA

Moden indenfor telefoner skifter hele tiden. Tilbage i halvfemserne handlede det om at få så mange funktioner som muligt ned i et kompakt design. I morgen forventer vi at se en Samsung Galaxy Note10+, der er så stor, at den befinder sig i grænselandet mellem telefon og tablet.

Læs også: LG har muligvis varemærkeregistreret ultra-fleksibel skærm

Derudover arbejder flere producenter på at udvikle funktionelle smartphones med foldbare skærme. Indtil videre har det dog set ud til at være en stor mundfuld for selv de største producenter. LG har sin egen version af den foldbare smartphone, som de vil fremvise til IFA i Berlin.

LG’s version er ikke så meget en foldbar enhed i sig selv, og det er ikke første gang, at LG forsøger sig med teknologien. Sidste år lancerede den sydkoreanske producent deres LG V50 ThinQ, hvortil der blev lanceret et cover med en ekstra skærm. På den måde fik LG listet en foldbar smartphone med to skærme ind på markedet.

Nu ser det ud til, at LG vil bygge videre på den teknologi med lanceringen af V60 ThinQ. Det forventes at den nye telefon vil blive lanceret under IFA i Berlin, der løber af stablen i starten af september.

Læs også: Se verdens første foldbare telefon i ny video

LG har lagt en lille video ud, hvor de inviterer til deres IFA-event. Det kommer til at foregå den 6. september, og udover datoen viser videoen også en enhed med to skærme. Den nye sekundære skærm ser ud til at være identisk med den på selve telefonen. Dermed vil skærmen i coveret, hvis vi går ud fra, at der er tale om et cover, være en smule opgraderet i forhold til sidste års version. Sidste år have den sekundære skærm to store bjælker, en i toppen og en i bunden, så selve skærmen var en anelse mindre end den på telefonen. Derudover ser det ud til, at det nye cover også vil have en lille skærm på fronten, der sandsynligvis er beregnet til notifikationer, tid og dato.

Mobilsiden vil være på plads til dette års IFA, hvor vi selvfølgelig også slår et smut forbi LG for at se, hvad de har i støbeskeen.