Lollipop på LG G3 starter næste uge – se screenshots

LG har lovet at der kommer en Lollipop opdatering til G3 i indeværende år, og der er ikke længe til

Lollipop på LG G3 starter næste uge – se screenshots

LG har historisk set ikke været helt fremme i skoene hvad angår opdateringer til Android på deres telefoner, netop derfor var det da også en ganske glædelig nyhed for ejere af LGs nuværende flagskib G3, da vi kunne melde at LG forventer at rulle Lollipop ud allerede i år til netop G3 modellen.

Nu kan vi bringe det første bevis på at det rent faktisk kommer til at ske, disse lækkede screenshots viser en tidlig version af Lollipop med lidt LG på toppen. Brugerinterfacet er præget meget af LG selv, men notifikationerne med den hvide baggrund og det cirkulære profil-ikon i højre hjørne er med til at vise lidt Lollipop-flair.

Læs også: Android infografik fejrer 7 års historie

Det er muligt at disse screenshots er taget meget tidligt i udviklingsprocessen og at LG når at gøre meget mere ud af det inden opdateringen ruller ud, men om ikke andet er dette et godt tegn på at deres ambitiøse løfte om en opdatering i 2014 holder stik.

Opdatering:

LG har meldt ud at de allerede i næste uge vil begynde at rulle Lollipop ud til deres G3 modeller. I første ombæring gælder det dog kun for deres polske kunder, med andre “nøgle markeder” i sigtekornet i “nærmestee fremtid”.
Hvor Danmark er i deres tidsplan vides desværre ikke endnu, men ikke desto mindre er det et ganske imponerende tempo de har lagt for dagen denne gang.

Kilde: Phandroid