Medie: iPhone 8 får OLED-skærm fra Samsung

Den seneste tid har rygterne om en OLED-skærm til iPhone, lavet af Samsung, gået vidt omkring, og nu bringer et koreansk medie nyt stof banen.

Medie: iPhone 8 får OLED-skærm fra Samsung

Dårligt har vi lært den nye iPhone 7 at kende, før vi begynder at kaste et blik på næste udgave, der formentlig vil blive kendt som iPhone 8. Især rygter om en ny kurvet OLED-skærm har floreret vildt, og nu er der flere spekulative nyheder omkring den kommende skærm.

De seneste rygter går nemlig på, at det bliver tre koreanske fabrikanter, der alle også er leverandører af Samsung-skærme, som skal producere det tekniske udstyr til iPhone-skærmen.

Se også: Avis: Apple arbejder med over 10 iPhone 8-prototyper

Én af disse leverandører er rent faktisk Samsung Groups’s egen afdeling, Samsung Electro-Mechanics, skriver Korea Herald.  

De tre firmaer skal helt konkret levere printplader til de kommende iPhones OLED-skærme, som er produceret af Samsung på deres fabrik i Vietnam.

Læs også: Analytiker: Apple iPhone 8 får trådløs opladning

Ifølge Korea Herald er op mellem 60 og 70 millioner, totalt set, af de såkaldte fleksible printplader bestilt til næste år, og de første forventes afsendt allerede i løbet af andet kvartal.

Alt tyder altså på, at vi får OLED-skærme fra Samsung at se på de næste iPhones, og hvorvidt de bliver kurvede, ligesom tilfældet er på Edge-modellerne og den afdøde Note 7, om der er tale om en kant-til-kant skærm eller blot en klassisk-udseende skærm, ja det bliver utrolig spændende at se.

Vi må dog væbne os med en god portion tålmodighed, idet vi efter alt at dømme først får en ny iPhone at se til næste efterår. Indtil da må vi følge alle rygter og spekulationer, for dem vil der med sikkerhed kun komme flere af.

Se denne: Apples iPhone 8 trues af skærmmangel