Medie: Samsung producerer 17 mio. Galaxy S7’er inden maj

Samsung har skruet op for produktionen af Galaxy S7 og S7 edge, så den sydkoreanske producent nu har flere eksemplarer klar end både Galaxy S4 og S6.

Medie: Samsung producerer 17 mio. Galaxy S7’er inden maj

Samsung har store forventninger til salget af Galaxy S7 og Galaxy S7. Faktisk så store, at den sydkoreanske producent har skruet højere op for produktionen end hvad der var tilfældet med Galaxy S6 og Galaxy S4.

Læs også: Samsung undervurderede Galaxy S6 Edge-efterspørgslen

Ifølge den sydkoreanske avis, ET News, forventer Samsung at have produceret intet mindre end 17,2 mio. eksemplarer af Galaxy S7 og den kurvede Galaxy S7 edge i løbet af februar, marts og april måned. Mere specifikt lyder det, at Samsung i forrige måned producerede 5 mio. eksemplarer, dernæst 7,7 mio. i denne måned og til sidst 4,5 mio. i april måned.

Fordelingen af de to modeller er – lige som sidste år – sådan, at der produceres flest normale varianter: 9,9 mio. eksemplarer. De resterende 7,3 mio. svarende til 43 % udgøres af den kurvede variant.

Højt salg af Galaxy S7 ventes, men ikke rekordhøjt

Hvis man tager et kig på de tidligere modeller i Samsungs Galaxy S-serie, står det klart, at Samsung forventer salgstal fra topmodellerne, der tangerer rekorden.

Sidste år havde Samsung undervurderet efterspørgslen noget så grusomt, hvor firmaet vurderede, at man ville have solgt 20 mio. eksemplarer af Galaxy S6 og S6 edge, hvis man ellers kunne følge med i produktionen. Samsung havde kun planlagt at producere 8 mio. S6-modeller og 4 mio. S6 edge-modeller den første måned, men lykkedes med at skrue antallet op til 13 mio.

Læs også: Samsung Galaxy S6 Edge – en bekostelig affære at producere

Efter en måned havde Samsung dog kun solgt 6 mio. Galaxy S6-smartphones. Til sammenligning lykkedes det Samsung at lange hele 12 mio. Galaxy S5’er over disken – på en måned. Kigger man over en længere periode, er det Galaxy S4, der solgte bedst over en periode på to måneder: 20 mio. styk.

Med over 13 mio. Galaxy S7-modeller klar til salgsstart er det svært at sige, om Samsung kan sætte en ny salgsrekord, men med et smartphonemarked, der her i vesten længe har været mættet, er betingelserne næppe nær så gode i dag som de var i 2014.

Under alle omstændigheder ser det ud til, at Samsung er bedre klædt på til efterspørgslen end firmaet var det sidste år.

Mere til fortællingen

Siden redaktionen publicerede artiklen er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fulgte op på historien. 1/3/2016 fulgte redaktionen op med sagen Samsung Galaxy A3 (2016) – Vellykket kompaktmobil [TEST]Klik her for fortsættelsen.. Tjek også seneste nyt om temaet ved at trykke her..