Mobilsiden.dk søger salgschef

Vi søger en engageret kollega til, at påtage sig jobbet som salgchef på Mobilsiden.dk og resten af vores netværk. Læs mere om jobbet herunder.

Mobilsiden.dk søger salgschef

Er du tidligere sælger eller account manager, og vil du gerne tage skridtet videre? Mobilsiden.dk er en mindre arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Kontoret er beliggende Værløse i skønne grønne omgivelser, lige ved Søndersø. Dine opgaver bliver blandt andet, at servicere og vedligeholde vores eksisterende kunder, samt at lave opsøgende salg til nye kunder. Du vil være ansvarlig for planlægningen af salg, samt hele salgsprocessen, hvor du skal både sælge og eksekvere.

Du bliver en del af et garvet og engageret team, med en uhøjtidelig stemning på kontoret. Jobbet er på fuldtid – 37 1/2 timer – og indeholder en række spændende og udfordrende opgaver. Hos Mobilsiden.dk brænder vi for den nyeste teknologi, og er altid på forkant med kommende teknologi og trends i mobilverdenen. Vi elsker elektronik og at snakke om det, og har du kendskab til mobilbranchen og en interesse i ny teknologi, så er det bestemt et plus.

Arbejdsopgaverne kommer blandt andet til at bestå af:
– Salg til mediebureauer.
– Direkte salg til forhandlere.

– Opsætning af banner kampagner.
– Optimering af banner kampagner.
– Afrapportering af kampagner.

Vi forventer at:
– Du har kendskab til online-salg – Du er teknisk lærenem.
– Du har et stort “drive” og er resultatorienteret.
– Du kan arbejde selvstændigt og påtage dig et stort ansvar.
– Du har lyst til daglige udfordringer – og til at “vokse med opgaven”.
– Bureauerfaring er at foretrække.
– Du er socialt anlagt.
… Du må også gerne kunne spille bordfodbold.

Vi tilbyder:
– En spændende og alsidig hverdag.
– Fast løn + provision.
– Stort ansvar.
– Gode udviklingsmuligheder.
– Frokostordning.

Som sagt er vi en mindre virksomhed, og der er sjældent langt fra tanke til handling. Vi har en flad struktur, så alle bliver hørt og alle idéer og tanker er velkomne.

Kontakt os

Lyder det spændende? Send din ansøgning til Daniel Hald på daniel@mobilsiden.dk . Vi afholder løbende samtaler. Jobstart er hurtigst muligt. Ring på 6024 7601, hvis du har spørgsmål eller hvis du har brug for yderligere information. Ansøgningsfrist er d. 28/3-2018.

Mobilbasen ApS har eksisteret siden 1996 og er et af Danmarks mest populære onlinemedier som dækker mobilteknologi. Vi står bag Mobilsiden.dk, Mobilpriser.dk, Mobildebat.dk, Mobilsalg.dk og Frisms.nu.