Mobilsidens læserne er splittede om navnet på den næste iPhone

Det er et mysterium, hvad den næste iPhone kommer til at hedde. Bliver det mon iPhone 8 eller iPhone Pro? Læserne er splittede, viser Mobilsidens afstemning.

Mobilsidens læserne er splittede om navnet på den næste iPhone

iPhone 8 eller iPhone Pro? Det er det helt store spørgsmål lige nu, for Apple er nemlig lykkedes med at holde navnet på den kommende iPhone-topmodel hemmelig. Derfor sluttede vi på Mobilsiden sidste uge af med en afstemning om, hvad læserne tror den specielle iPhone med en 5,8” stor OLED-skærm kommer til at hedde.

I techpressen har mange navne nemlig været benyttet: Særligt iPhone 8, men også iPhone Pro, iPhone Edition og iPhone X har den kommende iPhone gået under i de forgangne måneder. Det er dog kun to af disse, som Mobilsidens læsere for alvor tror på.

Læs også: Hvad bliver navnet på den specielle iPhone? [AFSTEMNING]

Af de over 600 stemmer mener lige knap en tredjedel (31,3 %), at navnet bliver iPhone Pro, som angiver, at der er tale om en speciel iPhone. Lige knap en anden tredjedel (30,3 %) mener derimod, at den får navnet iPhone 8. De resterende 38,5 % svarer enten iPhone X (15,9 %), iPhone Edition (8,1 %), iPhone X Edition (4 %), iPhone 10 (3,1 %) eller andet 7,5 %).

Apple ventes at løfte sløret for den nye iPhone om cirka en måneds tid, hvor den får følgeskab af to almindelige iPhones, som efter alt at dømme blot kommer til at hedde iPhone 7S og iPhone 7S Plus.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...