Moto Z3 Play: Dansk pris og tilgængelighed

Motorolas skrabede udgave af det seneste flagskib, Moto Z3 Play, kommer til salg i Danmark. Se den danske pris, hvor og hvornår du kan købe telefonen her.

Moto Z3 Play: Dansk pris og tilgængelighed

Motorola har løftet sløret for flagskibet Moto Z3 og det særlige 5G-modul, som kan sættes på bagsiden af telefoner i Moto Z-serien. Ingen af disse to kommer dog til salg i Danmark, men til gengæld bekræfter Motorola nu, at den billigere smartphone, Moto Z3 Play, snart kan købes i Danmark.

Motorola oplyser til Mobilsiden, at Moto Z3 kan købes herhjemme i løbet af august måned. Den vil komme til salg hos blandt andet Elgiganten og Proshop, hvor du kan få den i farven Deep Indigo. Der er, som navnet indikerer, tale om en indigoblå variant, der er så mørk, at den næsten fremstår sort.

Læs også: Motorola lancerer flagskibet Moto Z3 og 5G-modul

Den vejledende pris i Danmark på Moto Z3 Play er 2.999 kroner, og trods en ganske konkurrencedygtig pris får du endda en gratis Power Pack Mod med i pakken. Det er et modul til alle telefoner i Moto Z-serien, som består af en powerbank med en kapacitet på 2.200 mAh. Det modul, kombineret med telefonens eget batteri på 3.000 mAh, giver altså en samlet kapacitet på 5.200 mAh – noget der næppe findes tilsvarende til en så lav pris.

Moto Power Pack
Dette modul følger med, når du køber Moto Z3 Play. Foto: Motorola

Ud over masser af batteri byder Moto Z3 Play på et moderne design med en ekstra aflang Super AMOLED-skærm på 6 tommer med et format på 18:9. Opløsningen er Full HD+ og består af 1.080 x 2.160 pixels.

Telefonen drives af en Snapdragon 636-processor fra Qualcomm, som er fra oktober sidste år. Den består af fire såkaldte Kryo 260 Gold-kerner (Cortex-A73) på op til 1,8 GHz og fire øvrige Kryo 260 Silver-kerner (Cortex-A53) på op til 1,6 GHz. Dertil er der Bluetooth 5 og Quick Charge 4.0 ombord. Den variant, der sælges i Danmark, har 4 GB RAM og 64 GB lagerplads.

Læs også: Motorola Moto G6 Plus – Alt det mobil man har brug for [TEST]

Bagpå sidder der et to bagkameraer. Det primære er en 12 megapixel sensor med en blænde på f/1.4, som assisteres af en 5 megapixel sensor til at opnå dybdeeffekt på billeder. Foran sidder et 8 megapixel selfiekamera med en blænde på f/2.0.