Motorola lover: Ny skærmteknologi er umulig at ødelægge

En ny teknologi udviklet af Motorola sikrer, at skærmen på din smartphone ikke går i stykker. Faktisk garanterer Motorola, at det ikke sker.

Motorola lover: Ny skærmteknologi er umulig at ødelægge

Du har formentlig oplevet mindst én gang at tabe din smartphone og skærmen derfor er splintret i tusind stykker. Så er du en del af de 53 %, der ifølge Motorola har oplevet dette.

Det behøver du dog ikke bekymre dig om med Motorolas nyudviklede teknologi kaldet Moto ShatterShield, som en gang for alle sikrer skærmen på din smartphone mod at gå i stykker, hvis du ved et uheld taber din smartphone.

Læs også: Samsung S6 og Clear View ridser? Her er Samsungs løsning

Moto ShatterShield-teknologien er bygget op omkring fem forskellige lag, der udgør skærmen og beskyttelsen:

  • Lag 1: En stiv indre del af aluminium til at give holdbarhed
  • Lag 2: AMOLED-skærm som er fleksibel og kan absorbere stød og give sig
  • Lag 3: Dobbelt berøringslag med fylde. Det nederste lag fungerer som en sikkerhedsanordning, hvis det ene berøringslag tager skade
  • Lag 4: Indre glas der fungerer som et klart, beskyttende skjold uden at revne eller gå i stykker
  • Lag 5: Ydre glas med en hård belægning til at beskytte mod stød og slid

Efter tre års udvikling er Motorola så sikre i sin sag, at de går så langt som at garantere som de første i verden, at beskyttelsen ikke går i stykker i løbet af de første fire år fra købsdatoen af en Motorola-telefon.

Første telefon ude med ShatterShield-beskyttelse

Lanceringen af denne Moto ShatterShield-skærmbeskyttelse fandt i går sted i forbindelse med firmaets nye smartphone, Droid Turbo 2, som eksklusivt sælges hos det amerikanske teleselskab, Verizon.

Motorola lover dog, at Moto ShatterShield vil finde vej til endnu flere smartphones i fremtiden og i andre lande. Spørgsmålet er så bare hvornår. Hertil har Motorola kun at svare: Snart.

Se i videoen ovenover, hvordan Motorolas ShatterShield-teknologi er blevet til.